TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkşeker personel alımı: 390 sürekli işçi alacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) fabrikalarında istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurdu. Türkşeker, bu duyurunun ardından "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı bir duyuru paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 14:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türkşeker personel alımı: 390 sürekli işçi alacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, "Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ bünyesindeki fabrikalarda çeşitli branşlarda toplam 390 sürekli işçi alımı yapacağız. Ailemize yeni mesai arkadaşlarımızın katılımıyla Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin gücünü daha da artıracağız. Hayırlı, uğurlu olsun." açıklamasında bulundu.

türk şeker işçi alımı

ESAS ALINACAK BİLGİLER

Türkşeker'in yaptığı açıklamaya göre, Ankara, Eskişehir, Turhal Makina Fabrikası, Afyon İmalat Birimi ve Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF) gibi tesislerinde, belirsiz süreli çalışacak 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

İşe alım sürecinde, Türkiye İş Kurumu'nun ilgili yönetmelikleri doğrultusunda işlemler yapılacak ve başvurular Türkiye İş Kurumu'nun il veya şube müdürlüklerine yapılabilecek. Ayrıntılı bilgiler ise 22 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesinden öğrenilebilecek.

Alınacak personelin nitelikleri ve sayılarına ilişkin detaylar da açıklamada yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.