TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turkcell o soruna çözüm buldu! Artık paketler ücretsiz olacak!

Herhangi bir operatörden paket satan alan kişilerin eğer paketi biterse ayrı bir paket ya da ücret ödemesi gerekiyor. Bu durum paket aşımı yaşayan kişilere oldukça zorlu çıkarıyordu. Turkcell operatörü ise bu soruna bir çözüm buldu

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 15:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Turkcell o soruna çözüm buldu! Artık paketler ücretsiz olacak!

Turkcell, müşterilerin paket aşımı yaşadığında başka paketlere yöneldiğini ya da daha fazla ücret ödediğini fark etti. Bu yüzden onları zor durumda bırakmamak için bir yöntem geliştirdi. Paket aşımı yaşayan kişiler akıllı fatura yöntemini kullanabilecek. Bu yöntem ücretsiz olarak tüm müşterilere ücretsiz olarak sunulacak. Peki, Bu yöntemi kimler kullanabilecek? Herhangi bir ücreti var mı? Akıllı fatura yöntemi nasıl aktif edilir? Tüm detaylar haberimizde..

turkcell binası

Akıllı Fatura yöntemini kimler kullanabilecek? Herhangi bir ücreti var mı?

Turkcell paket aşımı yaşadığında zor durumda kalan kişiler için yeni bir yöntem geliştirdi. Bu yöntemle yeni bir dönemi başlatmış oldu. Yeni geliştirilen bu yöntemin ismi ise Akıllı Fatura olarak geçiyor. Turkcell’in yapmış olduğu bir açıklamaya göre bu yeni geliştirilen yöntemle paket bitimi ve aşımı sonrasında yeni bir paket ya da ücret ödenmemesinin önüne geçmeyi hedefliyor. Bu yeni geliştirilen Akıllı Fatura yöntemini sadece Turkcell müşterileri kullanabilecek. Bu yöntem sadece Turkcellilere aktif olarak gözükecek. Ayrıca Akıllı Fatura yöntemi paket aşımı yaşayan kişilerin zor durumda kalmaması için Turkcell müşterilerine ücretsiz bir şekilde sunulacak.

turkcell

Akıllı Fatura yöntemi nasıl aktif edilir?

Akıllı Fatura yöntemi Turkcell’in müşterileri için geliştirdiği bir yöntemdir. Bu yöntem hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için aktif edilecek. Yapılan bu yöntemle, müşterilerin paket aşımı yaşadığında zor durumda kalmaması hedefleniyor. Bu yöntemi bireysel müşteriler Akıllı fatura servisi olarak, kurumsal müşteriler ise İşte Kontrol ve Limitinde Durma servisi ismiyle aktif edebilecek. Bu yöntemi aktif etmek ise oldukça kolaydır. Yöntemi aktif etmek için Turkcell müşterilerinin sms, mobil uygulama ya da çağrı merkezlerini kullanması gerekiyor. Akıllı Fatura yöntemini şu anda neredeyse 5 milyon kullanıcı kullanıyor. Bu sayının 3,9 milyonu bireysel kullanıcı iken, 1,4 milyonu ise kurumsal kullanıcı oluşturuyor. Bu yöntemi Turkcell kullanıcıları 2024 yılının sonuna kadar kullanabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.