TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüm zorluklara rağmen bir arada kalmaya çabalayanların hikayesi… Ömer 52. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Gamze ve Ömer ikilisini bu hafta neler bekliyor?

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrollerini paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi Ömer, 22 Nisan Pazartesi günü 52. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Gökçe 52. bölümde büyük bir tehlike ile karşı karşıya olacak. Gamze ve Ömer ikilisi bu hafta neler yaşayacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 11:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tüm zorluklara rağmen bir arada kalmaya çabalayanların hikayesi… Ömer 52. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Gamze ve Ömer ikilisini bu hafta neler bekliyor?

Star TV'nin dikkat çeken dizisi Ömer, güçlü oyuncu kadrosu ve imkansızlıklarla mücadele eden aşk hikayesiyle 22 Nisan Pazartesi günü 20.00'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Ömer dizisinin yeni bölümünde, Gamze ve Ömer, İlkim'in ortaya çıkardığı karmaşayı önlemek ve Yılmaz Dayı'nın gerçeklerle yüzleşmesini engellemek için büyük bir çaba sarf edecekler.

Çiçek, Nurhayat ile Reşat arasındaki geçmişi öğrendiğinde büyük bir şok yaşar ve bu gerçeği Reşat'a karşı açıkça dile getirir. Bu durum, onu bırakıp gitme noktasına getirir.

ömer

ÖMER BABASIYLA İLGİLİ GERÇEKLE YÜZLEŞİYOR

Mektupları gönderenin Hakan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Hakan ise ilişkileri için bir şans daha istese de, Nisa'nın duygularını anlamaya çalışır.

Ömer, babasıyla ilgili önemli bir gerçeği öğrenir ve bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Yılmaz'ın baskılarından bıkan Fatma ise abisine karşı isyan bayrağını çekmeye karar verir.

Tahir'e önemli bir gerçeği açıklamaya hazırlanan Vicdan, Şükran'dan duyduklarıyla beklenmedik bir karar alır. Rahmi ile Fatma arasındaki ilişkide büyük bir adım atarlar ve ilişkilerinde güzel gelişmeler yaşanır. Gamze ile Ömer arasındaki ilişkide olumlu adımlar atılırken, Gamze büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır.

ÖMER 52. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.