TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cüneyd annesine ne olduğunu tam olarak hatırlayabilecek mi? Kızıl Goncalar 15. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı: Yanacaksın!

Yayınlanan her bölümü ile reyting listesinde bulunduğu ilk sıraları koruyan Kızıl Goncalar 15. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Cüneyd art arda gördüğü rüyalarla puzzle gibi parçaları birleştirmeye başlıyor. Peki annesinin başına tam olarak ne geldiğini hatırlamayı başarabilecek mi? Kızıl Goncalar’da bu hafta izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 10:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cüneyd annesine ne olduğunu tam olarak hatırlayabilecek mi? Kızıl Goncalar 15. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı: Yanacaksın!

Şükrü Necati Şahin'in senaryosunu kaleme aldığı ve Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin 15. bölümü, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragman, merakla beklenen sahneleri gösteriyor. Zeynep Cüneyd’e abayı yaktı mı? Meryem polise kimi ihbar ediyor? Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası Pazartesi günü 20:00’da NOW’da…

kızıl goncalar

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızıl Goncalar dizisinde bu hafta; Suavi Bey'in ötanazi kararından vazgeçip tekkeye giderek Meryem için izin alması, Levent ve Meryem için büyük bir mutluluk sebebi olur. Ancak, Mürşid Efendi'nin verdiği kararın dergahta nasıl bir etki yaratacağı, bayram sabahı yaklaştıkça netleşmeye başlar. Tarikat içinde yükselen rahatsızlık sesleri, Meryem'in yeni hayatına kolayca uyum sağlayamayabileceğinin işareti olurken, Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd'i karşı karşıya getirir.

Sadi Hüdayi, tarikat mensuplarını Affan'ın yardımıyla yüz çevirmeleri üzerine cesur kararlar alır, tarikatı esas yoluna döndürmek için adımlar atmaya başlar. Beste, Meryem'i evden gönderme konusunda kocasını ikna etmek için baskı yaparken, Levent ise Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesiyle ilgili sırrı açığa çıkarmaya çalışır. Meryem, korkularına rağmen Zeynep'le arasındaki bağı güçlendiren Cüneyd'le Levent'in görüşmesi, tehlikeli sırların gün yüzüne çıkmasına yol açacaktır. Ancak, ortaya çıkacak tek sır bu değildir; başka bir hatıra da Levent ve Meryem'in ilişkisini sonsuza dek değiştirecektir.

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.