TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TRT1’in sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tarihi bir yolculuğa çıkaran dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

TRT1 ekranlarının nefes kesen tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, her hafta izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Her bölümü izleyiciden tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de bu hafta neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 10:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
TRT1’in sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tarihi bir yolculuğa çıkaran dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu ve Kaan Çakır gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi adlı dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerden geçer not almayı başardı. Son bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi, yeni bölüm fragmanıyla heyecanı artırdı. Peki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de bu hafta neler olacak? İşte yeni bölümün detayları…

TRT 1'in dikkat çekici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Kudüs Fatihi Eyyubi isimli dizisi, Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ü işgalden kurtarma mücadelesini izleyicilere aktarıyor. Dizinin 21. bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu.

kudüs fatihi

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 21.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selahaddin'ın Gregor'u öldürmesi ve Gazze'ye yönelmesi, Avram'ın planını devreye sokmuş ve Avram'ın çağırdığı Kanlı Bernard, dehşet saçarak Selahaddin'i ölümle burun buruna getirmiş ve Şam'ı ele geçirmiştir.

Selahaddin'i kurtarmak için harekete geçen Sultan Nureddin, önce Selahaddin'in adamlarını sonra da Selahaddin'i kurtarmayı başarmıştır. Sultan Nureddin ve Selahaddin, Haçlıların dehşet saçtığı Şam'ı kurtarabilmek için birlikte harekete geçerken Şam'ın düştüğü haberi gelir. Üstelik Süreyya, Melike, İsmet, İlbüke, Rabia ve İsfahani haçlıların elindedir.

Şam'ı ele geçirmenin mutluluğunu yaşayan Bernard ve Viktorya, Selahaddin'in kurtulmasından tedirgin olur. Viktorya'ya göre Selahaddin'in hayatta olması büyük bir tehdittir. Şam'ın alınması ve Eyyübi ailesinin üyelerinin esir olması herkesi şoka sokar. Bütün bunların sorumlusu olarak Selahaddin ve Sultan Nureddin'i gören Turanşah, kardeşini kurtarmak için harekete geçerken ablası ve kardeşi esir düşen Karategin de aynı şekilde çileden çıkar. Mevdud da Şam'ın ele geçirilmesinden ötürü öfkeli bir halde Sultanlık hırsıyla harekete geçer.

Selahaddin'in Şam'ı kurtarmak için verdiği mücadeleyi Turanşah nasıl sabote edecek? Esir düşen İsmet, Melike, Süreyya ve diğerleri için zaman daralırken, Selahaddin ve Nureddin'i ardı ardına vuran felaketler zinciri hangi olayları tetikleyecek? İçerideki ihanetler ve düşmanın kıyıcılığı, Selahaddin ve Nureddin'i nasıl bir mücadeleye zorlayacak? Selahaddin, sevdiklerini ve Şam'ı kurtarabilecek mi?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 21.BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.