TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat 105. bölüm seyreden izleyiciler 106. bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Beğeni ile takip edilen dizi Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 14:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat, her Pazar saat 20:00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor…

TEŞKİLAT 105. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ömer artık Çetin’e karşı kartlarını açık oynar. Ama şirketin herhangi bir oyununa karşı da hazırlıklıdır. Bu süreçte duygusal olarak zorlanan Neslihan’ın da yanında olmaya çalışır.

Ekip görevine odaklanmışken bir taraftan da Korkut’un durumunu çözmeye çalışırlar. Fakat bu yolun sonu da onları düşmanlarına götürecektir.

Çetin’in ihanetinin ortaya çıkmasıyla her ne kadar Ömer’in haklılığı ispatlansa da, hem Ömer hem de ekibi için bu her şeyin başlangıcıdır.

TEŞKİLAT KONUSU

Bir karanlık güç, Türkiye'ye karşı harekete geçer ve özellikle Türkiye'nin İHA ve SİHA programını hedef alan planlarını devreye sokar. Bu beklenmedik hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı, gizli bir ekip oluşturma kararı alır.

Başarılı istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) liderliğinde kurulacak olan bu ekip, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi gizli operasyona katılacak ve başarı sağlamak için kağıt üstünde "resmi olarak" ölü olarak bilinmek zorunda kalacaktır.

TEŞKİLAT OYUNCU KADROSU

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Nihat Alptuğ Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Mehmet Usta, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı gibi isimler Teşkilat isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

TEŞKİLAT 106. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Teşkilat dizisinin 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Teşkilat 106. bölümde ne olacak? Teşkilat dizisinin 106. bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

TEŞKİLAT 106. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.