TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu'nda bu hafta neler olacak?

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu 20. bölüm seyreden izleyiciler 21. Bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sandık Kokusu'nda bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 14:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu'nda bu hafta neler olacak?

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, her Çarşamba saat 21:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor…

SANDIK KOKUSU SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Sandık Kokusu'nun 20. bölümünde; Duydukları karşısında şaşkına dönen Filiz, Karsu’yu da alıp hemen oradan uzaklaşır. Adnan, intikam almak için, evlilikleri sırasında Irmak’a imzalattığı belgeleri ortaya çıkarır. Artık Irmak’ın da yüklü bir borcu vardır.Atilla’dan tazminat karşılığında boşanan Lale, Reha’nın yanına yerleşir. Ucu Atilla ve Karsu’ya değen herkesten acısını çıkarmak istiyordur. Reha, Atilla’ya karşı bir oyun oynamaya karar verir. Atilla, Reha’nın kışkırtmalarına daha fazla dayanamaz ve onu hırpalar. Onları ayıran Karsu, kızıp azarlamaya başlarken Atilla kamera kayıtlarını gösterir. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Karsu ve onun güvensizliklerinden çok yorulan Atilla arasında neler yaşanacaktır?

SANDIK KOKUSU KONUSU

Sandık Kokusu, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturuyor.

Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

SANDIK KOKUSU OYUNCU KADROSU

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Özge Özpirinççi (Karsu Çelik), Demet Akbağ (Filiz Çelik), Metin Akdülger (Atilla Saran), Necip Memili (Reha Özkan) gibi isimler Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

SANDIK KOKUSU 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sandık Kokusu dizisinin 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sandık Kokusu 21. Bölümde ne olacak? Sandık Kokusu dizisinin 21. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

SANDIK KOKUSU 21. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.