TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknik direktör Sami Uğurlu kimdir? Sami Uğurlu ne kadar maaş alıyor?

Başarılı teknik direktör Sami Uğurlu’nun kariyeri merak konusu oldu ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için detayları derledik. Peki Sami Uğurlu kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 16:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teknik direktör  Sami Uğurlu kimdir? Sami Uğurlu ne kadar maaş alıyor?

Teknik direktör Sami Uğurlu hakkında bilgiler merak edildi. Sami Uğurlu maaş bilgisi de araştırılan konulardan biri. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Sami Uğurlu kimdir ve Sami Uğurlu maaşı ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

Sami Uğurlu kimdir?

Sami Uğurlu, 27 Nisan 1978'de İzmir'de doğdu. Ağustos 2022 itibariyle 44 yaşındadır. Futbol kariyerine oyuncu olarak başlayan Uğurlu, ilerleyen yıllarda antrenörlük yapmaya adım atmıştır. Tecrübeli futbol adamı en son olarak Kasımpaşa Spor Kulübü'nde teknik direktör olarak görev yapmıştır. Ancak, İstanbul temsilcisi, Uğurlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Sami Uğurlu, antrenörlük kariyeri boyunca Altınordu, Eskişehirspor, Altay Spor Kulübü, MKE Ankaragücü ve Kasımpaşa gibi farklı takımlarda görev aldı. Bu beş takımda Yardımcı Antrenörlük yapmış olan Uğurlu, ilk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşadı. Ayrıca, Altınordu'nun U-12 takımı da dahil olmak üzere çeşitli yaş kategorilerinde de antrenörlük görevi üstlendi.

Hakan Kutlu'nun ardından teknik direktörlük görevini üstlenen Sami Uğurlu, Kasımpaşa'nın başında 24 maça çıktı. Bu süreçte ortalama olarak 1.88 puan aldı. Mavi-Beyazlılar, Uğurlu yönetiminde 7 mağlubiyet, 14 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Kasımpaşa, 2021-2022 sezonunu 53 puanla 11. sırada tamamladı.

Sami Uğurlu ne kadar maaş alıyor?

Teknik direktör Sami Uğurlu'nun ne kadar maaş alıdığı henüz bilinmemektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.