TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Volkan Demirel kimdir? Volkan Demirel ne kadar maaş alıyor?

Başarılı teknik direktör Volkan Demirel’in kariyeri merak konusu oldu ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için detayları derledik. Peki Volkan Demirel kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 16:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teknik direktör ve futbol yorumcusu Volkan Demirel kimdir? Volkan Demirel ne kadar maaş alıyor?

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Volkan Demirel hakkında bilgiler merak edildi. Volkan Demirel maaş bilgisi de araştırılan konulardan biri. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Volkan Demirel kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

Volkan Demirel kimdir?

Volkan Demirel, 27 Ekim 1981'de İstanbul'da doğmuş eski bir milli futbolcu. Kaleci mevkiinde görev yapmış ve şu anda futbol yorumcusu ve teknik direktör.

Volkan Demirel, futbolculuk kariyerine 2000 yılında Kartalspor'da başladı. 2002 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Burada beş Süper Lig, iki Türkiye Kupası ve üç Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. 2004'ten itibaren Türkiye millî takımının formasını giyen futbolcu, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele etti. Futbolu bıraktığı 2 Eylül 2019 tarihinden itibaren 2021 yılına kadar Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini üstlendi. 2021 Aralık ayında Fatih Karagümrük takımında teknik direktörlük görevine başladı. 2022'de Fatih Karagümrük'ten ayrıldı. 19 Eylül 2022 tarihinde Hatayspor'un teknik direktörü oldu. Ancak, 2 Mayıs 2024 tarihinde Hatayspor'dan istifa ettiğini açıkladı.

volkan demirel

2 Eylül 2019'da Fenerbahçe resmi internet sitesinden profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığı ve bundan sonra Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak görev yapacağı duyuruldu.

14 Temmuz 2021 tarihinde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte düzenlediği bir basın toplantısında, Fenerbahçe'deki yardımcı antrenörlük kariyerini sona erdirdiğini duyurdu.

17 Aralık 2021 tarihinde Volkan Demirel, Süper Lig takımı Fatih Karagümrük ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayarak teknik direktörlük görevine getirildi. Ancak, 27 Mayıs 2022'de görevinden ayrıldı.

21 Eylül 2022 tarihinde Volkan Demirel, Süper Lig takımı Hatayspor ile 1 + 1 yıllık sözleşme imzalayarak teknik direktörlük görevine getirildi. Ancak, Hatay, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri oldu. Ülke genelinde 7 günlük yas ilan edildi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ligleri erteledi. Bu depremde Hatayspor, forvet mevkiinde oynayan Ganalı futbolcusu Christian Atsu'yu kaybetti. Bunun üzerine Hatayspor, ligde devam edemeyeceğini TFF'ye bildirdi ve ligden çekildi.

Volkan Demirel

Volkan Demirel ne kadar maaş alıyor?

Volkan Demirel’in maaşı ile ilgili net bir bilgi bulunmamakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.