TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da yeni takımlar belli oldu: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor yeni takımlarda ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor’un son bölümünde, kritik kaptanlık oyunu gerçekleşti ve adanın kaderini belirleyecek isimlerin seçimi için mücadele başladı. Peki kaptanlık oyunun kim kazandı? Hangi isim hangi takımda oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 00:56
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da yeni takımlar belli oldu: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor yeni takımlarda ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor'da yeni bir döneme geçiş yapılırken, Acun Ilıcalı takım dinamiklerinde köklü değişiklikler yaşanacağı belirtilmişti. İzleyiciler, bu akşam oynanan kaptanlık oyunuyla birlikte yeni sistemin nasıl işleyeceğini merakla bekliyor. Hangi yarışmacı Kırmızı ve Mavi takım kaptanı olduğu yarışmanın seyrini belirleyecek önemli bir detayı oluşturuyor. Peki kaptanlık oyunun kim kazandı? Hangi isim hangi takımda oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?  Detaylar haberimizde…

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star heyecanı, son bölümde kaptanlık oyunuyla doruk noktasına ulaştı. TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan programda, kıyasıya mücadele sonucunda 1. kaptanlık unvanını Merve, 2. kaptanlık unvanını ise Damla kazandı. Yarışmanın takım dinamikleri üzerinde büyük etkisi olacak bu sonuçlar, izleyiciler arasında merakla bekleniyordu. Şimdi ise Survivor'da yeni dönemin ilk kaptanları belli oldu!

SURVİVOR 2024 ALL STAR'DA YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU!

Survivor 2024 All Star yarışmasında heyecan dorukta! Takım kaptanlarının seçimiyle birlikte yeni takımlar da netlik kazandı. İşte, bu haftanın Survivor'ında mücadele edecek Kırmızı ve Mavi takım kadroları:

Kırmızı Takım

Merve (Kaptan)

Nefise

Nagehan

Ogeday

Özgür

Yunus Emre

Sercan

Mavi Takım

Damla (Kaptan)

Seda

Aleyna

Atakan

Batuhan

Hilmi Cem

Survivor'da yeni dönem, bu güçlü kadrolarla başlıyor! Takımlar arasındaki rekabet ve mücadele, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da yeni takımlarla oynannan dokunulmazlık oyununu kıran kırana geçti 11- 11 ‘e gelen mücadelede kazan taraf kırımız takım oldu. Kaybeden mavi takım ise ada konseyinde eleme potasına bir isim gönderidi.

SURVİVOR KİM ELEME ADAYI OLDU?

Survivor’da elemede yeni sisteme geçildi. Survivor 2024 All Star'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, yeni sistemi açıkladı! Artık düellolarda kadın-erkek ayrımı olmayacak. Ilıcalı, "Hızlandırılmış elemeler bu hafta itibarıyla başlıyor" dedi. Dokunulmazlık oyunun kaybeden mavi takım düelloya bir isim gönderdi. Ada oylamasında iki aday için eşit oy çıktı. Günün en iyi performansı seçilen Ogeday Yunus Emre ve Sercan arasında karar verdi. Ogeday düelloya Sercan’ı gönderdi. Survivor’da yeni takımlarda eleme potasına giden ilk isim Sercan oldu. Böylece Sercan’ın 8. Kez düelloya gönderilen isim oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.