TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor’da gitme kalma savaşı: 8 Mayıs 2024 Survivor kim elendi?

Survivor All Star 2024 yarışmasında nefesler tutuldu! Heyecan dolu mücadele, 8 Mayıs tarihli bölümde zirveye çıkıyor. Eleme potasındaki isimler arasında gerçekleşecek düello, Yunus Emre, Sercan, Furkan ve Batuhan'ı karşı karşıya getiriyor. Gözler, bu kritik düello sonrası adaya veda edecek ismin üzerinde. Peki, TV8'de yayınlanacak olan 8 Mayıs 2024 Survivor kim elendi? İşte düelloyu kaybeden ve adadan ayrılan yarışmacı ile son bölümden detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 00:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor’da gitme kalma savaşı: 8 Mayıs 2024 Survivor kim elendi?

Survivor'un heyecan dolu yeni bölümü için geri sayım başladı! 8 Mayıs Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 107. bölümde, eleme potasındaki yıldız yarışmacılar zorlu bir düello oyununa çıkacaklar. Yunus Emre, Sercan, Furkan ve Batuhan'ı adadan ayrılmamak için kıyasıya mücadele edecekler. Kimin kazanacağı ve kimin Survivor'a veda edeceği ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. TV8'in 8 Mayıs 2024 tarihli Survivor bölümünde kim elendiğini öğrenmek için heyecan dorukta! 8 Mayıs 2024 Survivor kim elendi? İşte detaylar…

SURVİVOR’DA DÜELLO GECESİ: SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor hayranlarının merakla beklediği soru bu akşam yayınlanan programın ardından netlik kazanacak! TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümünde düello heyecanı dorukta. Yunus Emre, Sercan, Furkan ve Batuhan mücadelesinde kazananlar belli olacak. Eleme potasındaki yarışmacılar arasında yapılan mücadelede, bir isim adaya veda etti.

SURVİVOR ADAYA KİM VEDA ETTİ? 

Survivor'da düello gecesinde heyecan dolu anları yaşandı! Sercan ve Yunus Emre arasındaki mücadele nefesleri kesti. İkili arasında gerçekleşen düello, izleyicileri ekrana kilitledi. İlk başta Yunus Emre'nin önde olduğu mücadelede, Sercan son anda skoru eşitledi. Ancak Yunus Emre'nin farkı yeniden ikiye çıkarmasıyla heyecan doruk noktasına ulaştı. Ancak Sercan'ın son dakika atışlarıyla skoru eşitlediği an, Yunus Emre'nin adeta paniklemesine neden oldu. Sercan, son atışıyla Yunus Emre'yi mağlup ederek adeta potadan kurtuldu. Bu mücadele izleyicileri ekran başına kilitlemeye yetti!

Furkan ve Batuhan arasındaki mücadelede nefesler tutuldu. İki yarışmacı da son derece kararlı bir şekilde mücadele etti. Berabere başlayan düello, Batuhan'ın farkı açmasıyla farklı bir seyir izledi. Bu sonuçla Batuhan, eleme potasından kurtulan ilk isim olmayı başardı. Sevincini ''Allah'ım şükürler olsun.'' diyerek dile getirdi.

Potadan kurtulan ve Survivor’a devam eden isimler Sercan ve Batuhan oldu. Furkan ve Yunus Emre ise son yarış parkur başına geçti. Furkan ve Yunus Emre Survivor’da kalma için yarıştılar. Yarışın galibi Yunus Emre oldu. Survivor 2024 All Star'a veda eden isim Furkan Kızılay oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.