TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor’da heyecan dorukta: Dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu! 6 Mayıs kim eleme adayı oldu? Düelloya kim gönderildi?

Survivor All Star 2024, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecan dolu mücadele, 6 Mayıs Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu da oynandı ve merakla beklenen sonuçlar açıklandı. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 6 Mayıs 2024'te Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Düelloya kim gönderildi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 00:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor’da heyecan dorukta: Dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu! 6 Mayıs kim eleme adayı oldu? Düelloya kim gönderildi?

Survivor'da üçüncü eleme adayı heyecanı dorukta! Bu akşam, haftanın erkek elemesi olduğu için bir erkek yarışmacı daha aday olacak. Ancak önce, merakla beklenen dokunulmazlık oyununun kazananı açıklanacak. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 6 Mayıs 2024'te Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Düelloya kim gönderildi? Detaylar haberimizde…

survşvor

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 6 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan bölümü izleyicileri ekran başına kilitledi. Yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı ve dokunulmazlık oyunu büyük bir rekabetle geçti. Sonunda, dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseyde bir araya gelecek. Yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri yarışmacılar için oylarını verecek.

Yapılan oylama sonucu en çok ismi yazılan yarışmacı eleme potasına gönderilecek.

Survivor All Star'da haftanın 3. eleme adayı kırmızı takımdan Sercan oldu.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

1. Yunus Emre (mavi takım)

2. Batuhan (mavi takım)

3. Sercan (kırmızı takım)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.