TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor'da büyük kriz: Aleyna ve Yunus Emre arasındaki gerilim patladı! Nagihan’ın sözleri acil durum konseyinde olay yarattı

Survivor All Star 2024'de aksiyon hiç dinmiyor! 102. Bölüm Tanıtımı'nda Acil Durum Konseyinde yaşananlar gündem oldu. Acil durum konseyinde Yunus Emre ve Aleyna'nın yaşadıkları büyük merak uyandırdı. Nagihan’ın sözleri  Acil Durum Konseyin’de gündem oldu. Olaylar hız kesmiyor!

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 21:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da büyük kriz: Aleyna ve Yunus Emre arasındaki gerilim patladı! Nagihan’ın sözleri acil durum konseyinde olay yarattı

Heyecan dolu anlarla dolu Survivor All Star 2024'de gelişmeler durmak bilmiyor! Son fragmanda Yasin'in elenmesiyle birlikte dikkatleri üzerine çeken nokta, Acil Durum Konseyi oldu. Fragmanda yaşananlar, adaya damga vuran tartışmaları ve kararları beraberinde getirdi, bu da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Aleyna ve Yunus Emre arasındaki gerilim patladı! Nagihan’ın sözleri acil durum konseyinde olay yarattı.  Adada uzun süredir birbirlerine yakın olan Yunus Emre ve Aleyna arasında yaşananlar merak konusu. İkili arasındaki ilişki, izleyicilerin ve takipçilerin tepkisini çekmişti. Aleyna ve Yunus Erme arasında aralarında neler oluyor? Survivor Acil Durum Konseyinde Aleyna- Yunus Emre olayının detayları belli olacak.

survivor

SURVİVOR’DA ALEYNA VE YUNUS EMRE ARASINDAKİ GERİLİM ARTIYOR

Survivor yarışmasında Aleyna ve Yunus Emre arasında uzun süredir devam eden gerilim tırmanıyor. İkili, aileleri tarafından birbirlerinden uzak durmaları konusunda uyarı aldıkları ilk günden beri gerilimli bir ilişki yaşamaktaydılar. Ancak, son yaşanan olaylar bu gerilimi daha da artırdı.

Özellikle, Aleyna'nın konseyde Yunus Emre için söylediği sözler dikkat çekiciydi. Aleyna, "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada yani bilmiyorum kendi ailesine, işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama..." diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. Bu sözler, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık ve merak uyandırdı.

Survivor All Star'da yaşanan bu gerilimli ilişki, yarışmanın seyrini etkileyebilecek gibi görünüyor. İzleyiciler, Aleyna ve Yunus Emre arasındaki gerginliğin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

nagihan

SURVİVOR'DA ALEYNA – YUNUS EMRE GERİLİMİNE NAGİHAN’DA DAHİL OLDU!

Survivor All Star 2024'ün 102. Bölüm Tanıtımı, büyük bir sürprizle gündeme bomba gibi düştü. Fragmanda yaşanan olaylar, izleyicileri şaşkına çevirdi. Özellikle, Yunus Emre'nin "İspiyon sezonu başlamıştır" demesiyle Nagihan'ın sözleri arasındaki gerilim dikkat çekti.

Nagihan'ın konuşmasında, "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı" demesiyle herkesi şoke etti. Bu sözler, adada yaşanan gizemli ilişkilerin perdesini aralarken, izleyiciler arasında büyük bir tartışma başlattı.

Yunus Emre'nin tepkisi ise hemen gecikmedi. Nagihan'ın sözlerine şaşkınlıkla tepki göstererek, "Ne diyor bu?" diyerek duygularını dile getirdi. Survivor'daki bu gerginlik ve tartışma, yarışmanın seyrini değiştirebilecek gibi görünüyor.

KONSEYDE SÜRPRİZ KARAR

Bu akşam yayınlanan programda ise merakla beklenen konu acil durum konseyinde gündeme geldi ve olayın detayları gün yüzüne çıktı. Acun Ilıcalı Aleyna, Nefise ve Nagihan'ın kendisi ile konuştuğunu ve Yunus Emre'nin tavırlarından rahatsız olarak kırmızı takımda görmek istemediklerini dile getirdi. Acun Ilıcalı ardından mavi takımdaki eksilmelerden ötürü kırmızı takımdan bir erkek yarışmacının mavi takıma geçmesi gerektiğini açıkladı. Bunun sonucunda ise mavi takıma geçmesi gereken ismin Yunus Emre olduğunu her iki takıma açıkladı. 

Yunus Emre'nin karşı takıma geçeceğinin açıklanmasının ardından kırmızı takımda eski konuların yeniden gündeme gelmesi ile nabızlar yükselerek Yunus Emre ve Nagihan arasında büyük bir tartışma yaşandı. 

Gerginliğin sonunda Acun Ilıcalı Survivor'da bu yılın ilk Türk- Yunan karışık ödül oyununun oynanacağını açıkladı ve oyunun sonunda büyük bir ödül olduğunu dile getirdi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.