TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyirci yine ekran başına kilitlenecek: Yalı Çapkını 29 Mart Cuma neler olacak?

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in üstlendiği Yalı Çapkını dizisinde yeni bölümde, heyecan dolu gelişmeler dikkat çekiyor. Peki , 29 Mart Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Yalı Çapkını dizisinde yeni bölümde neler olacak? İşte Yalı Çapkını 29 Mart Cuma günü olacaklar....

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seyirci yine ekran başına kilitlenecek: Yalı Çapkını 29 Mart Cuma neler olacak?

Star TV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine sahip Yalı Çapkını dizisinin heyecan dolu yeni bölümünde Hattuç ve Halis'in evlilik hazırlıkları devam ederken, Seyran'ın Pelin'e yönelttiği uyarı büyük merak uyandırdı. "Kaya'dan da ailemden de uzak dur" diyen Seyran'ın sözleri, dizinin izleyicilerini yeni bir sürprize hazırlıyor. Peki, Yalı Çapkını 29 Mart Cuma günü neler olacak? Detaylar haberimizin devamında...

Yalı Çapkını 29 Mart Cuma neler olacak?

Ferit, ailesini özellikle dedesi Halis Ağa'yı sürekli olarak hayal kırıklığına uğratan davranışlarıyla kızdırdığı için, Gaziantep'ten bir kızla evlendirilmesi kararı alınır. Ferit, bu evliliği istemese de dedesinin kararına karşı gelemez. Uyumlu bir gelin bulma görevi ise Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'e düşer. Gaziantep'te, Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun görülen Suna, istenme töreninde beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz, Suna'yı ve kardeşi Seyran'ı derinden etkileyecektir.

Yalı Çapkını oyuncu kadrosu:

Yalı Çapkını dizisinin kadrosu şu şekilde;

Başrolde, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor bulunmaktadır.

Kadroda aynı zamanda  Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Toprak Sağlam yer almaktadır.

Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Ferit ve Seyran arasındaki soğukluk sona ermiş olabilir ancak Seyran, önünde çözmesi gereken bazı problemler olduğunu dile getirir. Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini duyurması evde şok etkisi yaratırken, en büyük destek torunu Ferit'ten gelir. Evlilik gerçekleşirse, İfakat'ın evdeki gücünü tamamen kaybedeceğini düşünerek, kan donduran planlarını gözden geçirir.

Geçmişte yaşayamadıkları güzel günleri telafi etmek isteyen Halis Ağa ve Hattuç, evlilik sürecinin kusursuz bir şekilde ilerlemesini ister. Bu süreçte her şeyin usulüne göre yapılması için titizlikle çalışırlar. Bu kararla şaşkına dönen Kazım, halasının verdiği karara anlam vermekte zorlanır.

Seyran'ın değerini daha iyi anlayan Ferit, ona her konuda destek olur ve etrafında pervane gibi dolaşır. Pelin ile Kaya arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır.

Nişan gününde Hattuç'u Kazım'dan isteme görevi Ferit'e düşerken, Hattuç'un mehir olarak istediği şey herkesi şok eder.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.