TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalı Çapkını 64. bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 64. Bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nın 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını 64. bölümde bu hafta hangi olaylar olacak?

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 16:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yalı Çapkını 64. bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 64. Bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını, son bölümünün ardından yeni fragmanı için arama motorlarında yerini aldı. Son bölümde yaşananların ardından, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. İşte Yalı Çapkını 64. bölüm fragmanı…

YALI ÇAPKINI 63. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ferit ve Seyran arasındaki buzlar erise de, Seyran çözmeleri gereken problemler olduğunu söyler. Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması evde bomba etkisi yaratırken, ona en büyük destek torunu Ferit'ten gelir. Bu evlilik gerçekleşirse evdeki gücünü tamamen yitireceğini düşünen İfakat, kan donduran planları değerlendirmeye alır. Geçmişte yaşayamadıkları güzel günleri telafi etmek isteyen Halis Ağa ve Hattuç, evlilik sürecinde her şeyin usulüne göre hiçbir eksik olmadan ilerlemesin ister. Kazım ise halasının verdiği bu kararla neye uğradığını şaşırır. Seyran'ın kıymetini daha iyi anlayan Ferit, onu her konuda destekleyip etrafında pervane olur. Pelin ile Kaya arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Nişan günü Hattuç'u Kazım'dan istemek Ferit'e düşerken, Hattuç'un mehir olarak istediği şey herkesi şok eder.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Antep'te güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarının evlendirilmesiyle başlayan olayların anlatıldığı dizi, ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilen önemli bir Antep ailesinin kızının İstanbul'a gelini olmasıyla gelişen olaylara odaklanmaktadır.

YALI ÇAPKINI 64. BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını dizisinin 64. bölüm fragmanını izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 64. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.