TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? Karsu, Atilla'nın teklifine nasıl bir yanıt verecek?

O3 Medya'nın iddialı yapımcılığını üstlendiği dizi, sürükleyici hikayesi ve üst düzey performanslarıyla büyük bir ilgi görüyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta oyuncuların başrollerini üstlendiği Sandık Kokusu, izleyicilerini her bölümünde farklı bir maceraya sürüklüyor. Peki, Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 12:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? Karsu, Atilla'nın teklifine nasıl bir yanıt verecek?

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını ise Zeynep Günay'ın üstlendiği Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, yeni bölümüyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz bölümde büyük bir heyecan yaratan dizi, izleyicileri merak içinde bıraktı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, izleyicilerin heyecanı doruğa çıktı ve gelecek bölümde neler olacağını araştırmaya başladılar. Peki, Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler bekliyor izleyicileri? İşte detaylar...

Dizinin yeni bölümünde, Irmak'ın Adnan'ı ziyareti beklenmedik gelişmelere gebe! Ancak, Selvi'nin Adnan'a olan ilgisi, Irmak'ın içindeki şüpheleri tetikliyor. Peki, gerçekler ne? Irmak, cesaretle Karsu'ya dönerek gerçekleri öğrenmeye kararlı.

Ömer'in Filiz'i estetik doktoruna götürme bahanesi, aslında yeni bir oyunun başlangıcı mı? Hasan'ın teklifi, beklenmedik bir yakınlaşma sürecini başlatırken, Filiz'in kararı ne olacak? Aşk mı, yoksa ihanet mi?

Kitapçıda beklenmedik bir buluşma, gizemli oyunun başlangıcı olabilir mi? Karsu, Atilla'nın teklifine nasıl bir yanıt verecek?

Dizinin yeni bölümünde, duygusal gerilim ve çekişmelerin yanı sıra, sırların ardındaki gizemi çözmek için izleyiciler büyük bir heyecanla ekrana kilitlenecek. "Sandık Kokusu" dizisinin yeni bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor!

Sandık Kokusu 18. bölümüyle 17 Nisan 2024 Çarşamba saat 20.00'de Show TV'de...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.