TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Bey’in yeni düşmanları Uçlar’da toy ve gaza bir arada! Kuruluş Osman’da yeni bölümde neler olacak?

ATV kanalında beşinci sezonunda devam eden ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Kuruluş Osman" dizisinin 17 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de yayınlanacak olan 156. Bölümünde yaşanacak önemli gelişmeler merak ediliyor. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 12:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Osman Bey’in yeni düşmanları Uçlar’da toy ve gaza bir arada! Kuruluş Osman’da yeni bölümde neler olacak?

İzleyicilerin uzun süredir ilgiyle takip ettiği Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde neler olacağı büyük bir merak konusu. Dizinin 156. bölümü, heyecan dolu olaylarla dolu olacak gibi görünüyor. Kuruluş Osman yeni bölümde ne olacak? İzleyiciler tarafından merakla beklenen bu sorunun cevabı dizinin ilerleyen sahnelerinde ortaya çıkacak. İşte beklenen bölümde olabilecek bazı detaylar...

Kayı Obası'nda Orhan Bey ve Elçim Hatun'un düğün hazırlıklarıyla birlikte büyük bir coşku ve telaş hakimdir. Osman Bey, evladının kutlu gününe ulaşmanın gururunu yaşarken, diğer yandan Yakup Bey ve Candaroğlu ittifakına karşı önemli bir hamle yapmak üzeredir.

Osman Bey, beyliklerden biat istemektedir ancak Yakup Bey, kendi çıkarları doğrultusunda hareket ederek Osman Bey'e biat etmek yerine kendisine biat edilmesini talep etmektedir. Bu amaçla çeşitli hediyeler sunmuştur. Osman Bey, Yakup Bey'e rağmen istediği biatı alabilecek midir?

Ancak Osman Bey'in topraklarında yeni bir tehdit belirir. Uçların görüp görebileceği en tehlikeli adam, Osman Bey'den isteklerde bulunmaktadır. Bu istekler karşısında Osman Bey ne yapacaktır?

Candaroğlu İbrahim ve Melike Hatun, Germiyanoğlu Yakup Bey'le birlikte düğüne gelirler. Melike Hatun, Bala Hatun ve Malhun Hatun'a karşı üstünlük kurmaya çalışırken, diğer taraftan Malhun Hatun ve Bala Hatun, Melike Hatun'a karşı nasıl bir tavrı benimseyeceklerdir?

Düğüne katılanlar arasında yer alan Melike Hatun ve İbrahim Bey'in oğulları Ahmet, Gonca Hatun'a hediyeler takdim ederken Alaeddin Bey'in dikkatini çeker. Bu durum, Alaeddin ve Ahmet arasında nasıl bir gerilime yol açacaktır?

Son olarak, Osman Bey, Yakup Bey ve Candaroğlu İbrahim Bey arasındaki gerilim artarken, birlik olmazlarsa sonlarının iyi olmayacağını belirtir. Ancak bu gerilimin sonu nereye varacaktır, işte bu merak uyandıran sorunun cevabı büyük bir merakla beklenmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.