TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümünde neler olacak, Hasret’in oğulları ve Yeşil hakkındaki yeni planı ne?

Türk televizyonlarının sevilen dizisi Bir Sevdadır, izleyicilerini her hafta merakla ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Sude Zulâl Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Sinem Öztürk, Ekin Mert Daymaz gibi isimlerin yer aldığı heyecan dolu ,Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 11:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümünde neler olacak, Hasret’in oğulları ve Yeşil hakkındaki yeni planı ne?

"Bir Sevdadır" dizisi, Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman ve Emre Saraçoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı, etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 17 Nisan Çarşamba günü 11. bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan dizi, merakla beklenen olayların ve duygusal anların yaşanacağı bir bölüm olacak. Peki, Bir Sevdadır yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Yeşil, uzun bir bekleyişin ardından nihayet çocuklarına kavuşur. Ancak, bu mutlu buluşmanın arkasında büyük bir sır saklıdır. Karlıca Ailesi, yaşadığı büyük kayıptan sonra sarsılmıştır ve artık ailenin başında Hasret bulunmaktadır. Ancak, Hasret'in oğulları ve Yeşil için yeni bir planı vardır ve bu plan, herkesin hayatını değiştirecek niteliktedir.

Diğer yandan, Ayça'nın hayatında da önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Hasret'in yeni planları arasında, Yeşil'in annesini İstanbul'a getirmek de bulunmaktadır. Peki, Yeşil'in annesi İstanbul'a niçin gelecektir?

Menevşe ve Tufan arasındaki kıskançlık rüzgarları giderek artmaktadır ve bu durum, beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Öte yandan, Yeşil'e büyük bir sürpriz hazırlığında olan Yasin'in planları ne yönde ilerleyecektir?

Ve en önemlisi, Yeşil'in beklenmedik bir ziyaretçiyle karşılaşmasıyla başlayan olaylar dizisi, kısa sürede büyük bir gerilime dönüşür. Ayağa kalkar kalkmaz Bıçakçı Konağı'nın kapısında Ünal'ı karşısında bulan Yeşil, ne yapacaktır? Bu beklenmedik karşılaşma, herkesin hayatını altüst edecek kadar büyük bir etkiye sahip olacaktır.

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü 17 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de!

BİR SEVDADIR’IN OYUNCU KADROSU

Feyyaz Şerifoğlu

Sude Zülal Güler

Ekin Mert Daymaz

Sinan Tuzcu

Sinem Uslu

Merve Şeyma Zengin

Ekin Aksoy

Ahmet Yenilmez

Hakan Karsak

Seray Gözler

Yağmur Başkurt

Bala Atabek

Muhammed Cangören

Nilüfer Kılıçarslan

Atlas Önel

Sidar Tublek

Şebnem Dokurel

Burak Can Aras

Ali Berk Reşitoğlu

Fırat Kaya

Tülin Ayhan

Hazal Tektaş

Selim Gürel

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.