TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakla Beni dizisinin Kont Ziya’sı Tamer Levent kim? Tamer Levent kaç yaşında?

Ekranların usta oyuncularından Tamer Levent’in hayatı merak konusu oldu. Star TV ekranlarında her Cuma seyirci karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Kont Ziya karakteriyle konuk olan Tamer Levent’in kaç yaşında olduğu da merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 13:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sakla Beni dizisinin Kont Ziya’sı Tamer Levent kim? Tamer Levent kaç yaşında?

Sakla Beni dizisinde Kont Ziya karakterine hayat veren Tamer Levent başarılı oyunculuğuyla dikkat çekerken, hayatı da sevenleri tarafından merak edildi. Peki, Tamer Levent kimdir? Tamer Levent kaç yaşında ve nereli? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

tamer levent kimdir

Tamer Levent kimdir?

13 Ekim 1950 yılında dünyaya gelen ve İzmirli doğumlu olan usta oyuncu Tamer Levent, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerinden önce Devlet Tiyatroları’nda oyunculuk ve yönetmenlik yapan usta oyuncu Levent, pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Şimdilerde Sakla Beni dizisinde Kont Ziya rolüne hayat veren Tamet Levent, Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde seyirciyle buluştu. Ünlü oyuncunun hayatı da merak konusu oldu.

tamer levent kimdir

Tamer Levent hangi dizilerde oynadı?

Kılıç Günü, Akşamdan Kalma, Ayaz, Tepenin Ardı, Su ve Ateş, Atlılar, İzzet Kaptan ve Oğlu, Simindis Kundzuli, Yunus Diye Göründüm, Misafir, Bana Artık Hicran De, Ertuğrul, Cesur ve Güzel, İstanbullu Gelin, Çiçero, Maria ile Mustafa, Menajerimi Ara ve son olarak Sakla Beni dizisin rol alan usta oyuncu Tamer Levent, oyunculuk kariyerinde birçok film ve dizide rol almıştır.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Halis Korhan’ın eski bir tanıdığı olarak rol alan Kont Ziya, yeni bölüme konuk oldu. Usta oyuncunun Sakla Beni dizisinde canlandırdığı Kont Ziya karakterini Yalı Çapkını dizisinde de izlemiş olduk.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.