TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözde Dernek kimdir? Merak edilen yaşı ve oynadığı diziler nelerdir?

TRT 1 ekranlarına seyirci tarafından merak ile takip edilen Gönül Dağı dizinin oyuncularından olan Gözde Dernek merakla takip ediliyor. Dizi de merak konusu olan ve Sennur karakterini canlandıran oyuncunun daha önce hangi dizilerde oynadığı da merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 13:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gözde Dernek kimdir? Merak edilen yaşı ve oynadığı diziler nelerdir?

Bu zamana kadar en iyi performansları peş peşe sıralayan ünlü oyuncu Gözde Dernek’in hayranları hangi dizilerde oynadığı merak konusu oldu. Şimdilerde Gönül Dağı dizisinde oynayan Gözde Dernek dizide Sennur adlı karakteri canlandırmaya devam ediyor. İşte tüm merak edilen detaylar…

Gözde Dernek kimdir?

Ünlü oyuncu olan Gözde Dernek, ünlü kanal TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinde bulunan Sennur karakterine hayat vererek rol almaktadır. Gönül Dağı dizisinde  Sennur isimli karakter de filmde Seyfettin'in ablasını canlandırmaktadır. Dizi de dedikoducu birini canlandırır ve kasabada bulunan her şeyden haberi olmaktadır. Ayrıca dizi de çekirdek çitlemeyi çok sevmektedir. Yönetmen yardımcısı olarak da aynı zamanda çalışan başarılı oyuncumuz Sen Çal Kapımı gibi fenomen bir dizide de rol almıştır. Badem Şekeri isimli film serisinde olan ve koordinasyon direktörü olarak yer alan güzel oyuncumuz Gözde Dernek daha öncelerde ise; Aşkın Tarifi ve Tehlikeli Karım gibi yapımlarda başarılı şekilde rol almıştır.

Gözde Dernek’ in hayatı?

Oyuncu Gözde Dernek, TRT 1 ekranlarında olan ve yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Sennur karakterine hayat veriyor. . Gönül Dağı dizisinde Sennur isimli karakter de filmde Seyfettin'in ablasını canlandırmaktadır. Dizi de dedikoducu birini canlandırır ve kasabada bulunan her şeyden haberi olmaktadır. Ayrıca dizi de çekirdek çitlemeyi çok sevmektedir. Yönetmen yardımcısı olarak da aynı zamanda çalışan başarılı oyuncumuz Sen Çal Kapımı gibi fenomen bir dizide de rol almıştır.

Oyuncu Gözde Dernek, İstanbul da bulunan Arel Üniversitesi’nde ki Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden ardından da, en çok sevdiği Atları daha iyi tanıyabilmek için yine İstanbul Üniversitesi’nde bulunan Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünü tamamladı. Ardından da Marmara Üniversitesi’nde bulunan bölümden pedagojik formasyon almıştır. Severek yaptığı işi olan oyunculuk derslerini ise Başkentte bulunan İletişim Bilimleri Akademisi’nde büyük ustalardan almıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.