TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer en büyük sınavlarından birini veriyor: Gamze kaçırıldı! Ömer 53. bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Star TV'nin severek takip edilen dizisi Ömer, 29 Nisan Pazartesi günü 53. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 53. bölümde Gamze'nin kaçırıldığı haberi ortalığı ayağa kaldıracak. Gamze ve Ömer ikilisi bu hafta neler yaşayacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 10:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer en büyük sınavlarından birini veriyor: Gamze kaçırıldı! Ömer 53. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'nin ilgi çeken dizisi Ömer, 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de seyircisiyle buluşacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve zorluklarla dolu bir aşk hikayesiyle dikkat çeken yeni bölüm, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Ömer dizisinin yeni bölümünde, Gamze'nin ortadan kaybolması, Ömer'i endişelendirirken, Tayfun'un tuzaklarına düşen Gamze büyük bir korku içindedir. Samet'in ölümü, Reşat ve Nurhayat'ı derin bir yasa boğar. Çiçek, evliliğinde aradığı sevgiyi bulamadığını fark ederek Reşat ve Nurhayat arasında kendini çekilmeye karar verir.

ömer

GAMZE KAÇIRILDI

Gamze'nin kaçırılması haberi, herkesi şok ederken, Ömer kurtarma operasyonu için çözüm arayışına girer. Tayfun'un gerçek tehlikesini anlamak ise herkesin endişesini artırır. Öte yandan, Tuna'ya annesinin başına gelenleri gizlemek için büyük bir çaba harcanır.

Nurhayat ile Reşat'ın geçmişteki ilişkisiyle ilgili gerçeği öğrenen Nisa büyük bir şaşkınlık yaşar. Ömer, Reşat ve Hakan, Gamze'yi kurtarmak için tehlikeli bir operasyona girerler. Hakan, Nisa ile olan ilişkisini düzeltmeye çalışırken, beklenmedik bir şekilde ölüm kalım mücadelesinin içine çekilir.

ÖMER 53. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.