TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meryem Mira’nın kendi kızı olduğunu öğreniyor… Kızıl Goncalar 16. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Cüneyd Bana Biat Edecek!

Yayınlanan her bölümü ile reyting rekorları kıran dizi Kızıl Goncalar 16. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Levent Meryem’e Mira’nın kendisinin kızı olduğunu söylüyor. Cüneyd, Sadi Hüdayi Efendi’ye biat edecek mi? Kızıl Goncalar’da bu hafta izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 10:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Meryem Mira’nın kendi kızı olduğunu öğreniyor… Kızıl Goncalar 16. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Cüneyd Bana Biat Edecek!

Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Kızıl Goncalar'ın 16. bölümü büyük merakla bekleniyor. Şükrü Necati Şahin'in muhteşem senaryosuyla hayat bulan Kızıl Goncalar dizisinin 16. bölümü, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayınlanan fragman, yeni bölümde merakla beklenen sahneleri göstererek izleyicileri heyecanlandırıyor. Mira’nın kendi kızları olduğunu öğrenen Meryem ve Nedim’in vereceği tepkiler büyük bir merak konusu. Kızıl Goncalar’da bu hafta neler yaşanacak? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası Pazartesi günü 20:00’da NOW kanalında izleyicilerle buluşacak.

KIZIL GONCALAR 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızıl Goncalar dizisinde bu hafta; Cüneyd, annesinin intihar ettiğini öğrenince derin bir yıkıma sürüklenir. Ancak sadece o değil, Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent de kendi iç dünyasıyla çatışır. Meryem ise Cüneyd ve Zeynep hakkında önemli bir sır öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır.

Kızıl Goncalar'ın 16. bölümü için yayınlanan 2. fragmanda ise heyecan doruktadır! Meryem'in Zeynep'i kurtarmak için kendisini ihbar etmesi sonucu dergaha polis baskını düzenlenir. Dergaha mensup kişiler ile laikçiler ayaklanır ve ortalık karışır. Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğiyle Sadi Hüdayi, riskli bir plan yaparak güç kazanmaya çalışır. Cüneyd, dedesi Mürşid Efendi için endişelenirken, Zeynep’in sözlerinden güç alarak ayakta kalmaya çalışır.

Levent, Zeynep’i kurtarmak için verdiği mücadelede Cüneyd’in annesiyle ilgili farklı bir gerçeğe ulaşırken, Meryem ise dayanma gücünü kaybetmiş, son kararını vermiştir.

KIZIL GONCALAR 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.