TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencileri sevinçten havaya uçuracak haber! 100. yıla özel burs desteği geliyor!

Geçtiğimiz yıl başlayan 100. yıla özel öğrencilere burs desteği bu yıl da devam edeceği müjdesi verildi. Bu haber karşısında öğrenciler sevinçten havalara uçtu. Burs desteğiyle ilgili detaylar haberimizin devamında…

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 22:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Öğrencileri sevinçten havaya uçuracak haber! 100. yıla özel burs desteği geliyor!

Pegasus Hava Yolları’nın sağlamış olduğu Cumhuriyetin 100. yılına özel olan Türk Eğitim Vakfı işbirliği sayesinde üniversite öğrencilerine burs desteği veriliyor. 1000 kız öğrenci için planlanan öğrencilere burs desteğini gerçekleştirdiği "Pegasus Her Adım Geleceğe Burs Fonu" projesi için imza töreni tamamlandı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Genel Müdürlük binasında atılan imzaların 2023-2024 eğitim öğretim yılının tamamını kapsadığı bildirildi. Öğrencilerin eğitim sürçleri tamamlanana kadar bursların %25'ini ödemesinin yapılacağını belirten kurum, 6 Şubat depreminden etkilenen öğrencilere burs desteğinde bulunacağını duyurdu.

burs

1000 kız öğrenci için burs desteği sağlanıyor

Verilen bursların dışında burs alan öğrencilere farklı destekler de sağlanacağını bildiren Pegasus, öğrencilerin Pegasus yöneticilerinden mentörlük desteği de alabileceğini de açıkladı. Pegasus şirketi içerisinde staj imkânı da sağlayacağını duyuran Pegasus, havacılık sektöründe çeşitli iş alanlarının tanımını yapacağını duyurdu. Ayrıca öğrencilerin havacılıkta kadın çatısıyla yapılan online-offline oturumlara ve çeşitli seminerlere katılmasını sağlayarak öğrencilere destek verileceğini aktardı.

Pegasus Hava Yolları’nın sağlamış olduğu Cumhuriyetin 100. yılına özel olan Türk Eğitim Vakfı iş birliği üniversite öğrencilerinin eğitim hayatına oldukça büyük katkı sağladı. 1000 kız öğrenci adına gerçekleştirilen burs desteği oluşturulan "Pegasus Her Adım Geleceğe Burs Fonu" adına tüm imzalar toplandı. Şirketin yapmış olduğu açıklamada Genel Müdürlük binasında atılan bütün imzaların 2023-2024 eğitim öğretim yılının tamamını kapsadığı bildirildi.

burs

Gençlerin daha parlak bir gelecek inşa etmesi için desteğe devam

Tarih boyunca tek seferde en fazla sayıda bursiyere destek sağlayan kurum olduklarını bildiren TEV, Pegasus Havayolları iş birliği ile belirlenen yeni projeye imza attıklarını açıkladı. Pegasus Hava Yolları Üst Yöneticisi (CEO) Güliz Öztürk, gençlerin daha parlak bir gelecek inşa edebilmesi için desteklere devam ettiklerini bildirdi. Her zaman öğrencilere destek olacaklarını ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.