TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Çetenizi Öğrendim! Kirli Sepeti 27. Bölümde neler olacak?

NOW TV'de hafta sonlarının gözdesi olan Kirli Sepeti, izleyicileri bu hafta da ekranlara kilitledi. İzleyicilerin merakla beklediği 27. bölümün 2. fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı ise şimdiden tartışma konusu oldu. Kirli Sepeti 27. Bölümde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 10:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Minik Çetenizi Öğrendim!  Kirli Sepeti 27. Bölümde neler olacak?

Dizi, Ayça Bingöl, Cansu Tosun ve Ceren Moray gibi yetenekli oyuncularla dolu ve izleyicilere dramatik ve heyecan dolu bir hikaye sunmaya devam ediyor. Kirli Sepeti'nin 27. bölümü için yayınlanan ikinci fragman da merakla bekleyen izleyicilerle buluştu. Yeni bölümde nelerin olacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu.

KİRLİ SEPETİ

KİRLİ SEPETİ 27. BÖLÜM 2 FRAGMAN YAYINLANDI!

Kirli Sepeti 27. Bölüm 2.fragamnını buradan izleyebilirsiniz

NOW TV ekranlarında 21 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan Kirli Sepeti'nin yeni bölümü, izleyicileri büyük bir merak içinde Pazar gününü bekliyor.

KİRLİ SEPETİ

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Songül, Hayriye ve Medine paraların kendilerinde olmadığını kimse anlamasın diye planlar yapar. Levent Hayriye’yi tekrar işine dönmesi için affeder. Fakat işin peşini bırakmayan Ece, Hayriye’nin bir şeyler karıştırdığından şüphelenir. Aydan’a aşık olan İlkkan, Medine ile sahte evlilik hazırlığını tamamlar. Ama eve Aydan’ın kocası gelir. Gecekonduda kavga çıkarken durdurmak isteyen Hayriye, Aydan’ın kocasının kafasına vurur. Adam ölecek mi? Hayriye katil mi olacak?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.