TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı 90. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın 89. bölümün ardından izleyicileri tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 16:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı 90. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

YARGI 89. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı'nın 14 Nisan 2024 Pazar günü yayınlanan 89. Bölümünde Eren, kendi kurduğu planla Tuğçe'ye zarar veren kişilerin peşine düşüyor ve sonucunu ağır ödüyor! 

Ceylin, Ilgaz ve emniyette beraberindekiler Tuğçe’nin tehlike altında olduğunu düşünüp hastaneye koşturmuşlardır. Tuğçe’nin en yakınına kadar sızabilen, hiç bilmedikleri suçlu ile burun buruna gelmeleri an meselesidir.

Emniyet, tüm birimleriyle birlikte meslektaşları Tuğçe için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Diğer taraftan Eren, Efe ile iş birliğinden de aldığı güçle, gözünü karartıp sonuna kadar gitmeye kararlıdır. Bu serüveninde beklenmedik, yepyeni müttefikler onunla birlikte olaya dahil olacaktır.

Depresyondan hızlıca çıkan Yekta için yüzleşmesi gereken iki kişi vardır; İclal ve Laçin… Yekta İclal ile arasındaki buzları eritmeye çalışırken, Laçin tarafından bir karşı atakla planlarında değişikliğe gidecektir. Osman Zümrüt ile hayalindeki yola doğru usulca meylederken, Aylin de kendi imkanları ile Zümrüt’ün peşindedir.

Tuğçe’nin başına gelenleri aydınlatmak ve sorumluları yakalamak için epey yol kat eden Ceylin ve Ilgaz’ı, olayla bağlantılı cinayetler tek bir kişiye ister istemez yönlendirmiştir; Eren… Ceylin ve Ilgaz’ı en yakın arkadaşları üzerinden büyük bir sorgulama beklemektedir.

YARGI 90.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Ilgaz, Tuğçe'ye zarar verenlerin onun silahıyla vurulduğunu öğreniyor. Tuğçe'nin yatağında yaralı şekilde yattığını bilen Ilgaz, bunu yapanın Eren olduğunu düşünmeye başlıyor. Ilgaz ne olursa olsun yaşananlara göz yummak istemiyor. Ilgaz, Eren'i karşısına alıp o adamları öldürüp, öldürmediğini soruyor!

YARGI 90. BÖLÜM FRAGMANI

Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

YARGI 90. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.