TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi ne zaman? MSB 1829 sürekli işçi alımı kurası nerede, saat kaçta, hangi gün?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1829 sürekli işçi alımı başvurularının tamamlanmasının ardından kura takvimine yönelik araştırmalar başladı. MSB tarafından yayımlanan takvime göre, kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği merak ediliyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? MSB 1829 sürekli işçi alımı kurası nerede, saat kaçta, hangi gün?

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 12:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Milli Savunma Bakanlığı  sürekli işçi alımı kura çekimi ne zaman? MSB 1829 sürekli işçi alımı kurası nerede, saat kaçta, hangi gün?

MSB'nin 1829 işçi alımı için kura tarihi ve saati başvuru sahipleri tarafından merakla bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı, kurumlarında toplam 1829 sürekli işçi istihdam edecek. Başvurular geçtiğimiz haftalarda İŞKUR aracılığıyla tamamlandı. Şimdi, gözler MSB sürekli işçi alımı kura çekim tarihine ve saati üzerinde. Adayların belirlenmesi için kura çekimi yapılacak ve açık iş miktarının 4 katı asil ve 4 katı yedek aday belirlenecek. Peki, MSB sürekli işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta, hangi gün? İşte kura çekimi ile ilgili bilgiler...

MSB SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

MSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli Savunma Bakanlığı, 1829 sürekli işçi alımı için başvuruları 24-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekimi için hazırlıklar başladı. Kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10:00’da noter huzurunda yapılacak.

Kura çekimi sonucunda başarılı olan adaylar, sözlü/uygulamalı sınav aşamasına geçmeye hak kazanacaklar. Başarılı adayların isim listesi, Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacak ve duyurulacak.

msb sürekli işçi alımı ne zaman

UYGULAMALI VE SÖZLÜ SINAV

İş pozisyonları için planlanan sözlü/uygulamalı sınav, açık iş gücü miktarının 4 katı oranında adayı içerecek. Sınav, Yönetmelik gereği belirlenecek ve kura çekimi ile adaylar seçilecek. Bu süreçte 4 katı asil ve 4 katı yedek adayın belirlenmesi kura yöntemiyle gerçekleşecek.

Sözlü/uygulamalı sınav, adayların ilgili meslek dalındaki bilgi ve becerilerini değerlendirmek için yapılacak. Adayların işle ilgili yetkinlikleri sınavda ölçülecek ve değerlendirilecek.

MSB KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN

70 PUANIN ALTINDAKİLER GEÇERSİZ…

Sözlü sınavda, her adayın performansı 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 puanın altında alanlar başarısız sayılacak. Atanmaya esas başarı puanı ve sırası bu puanlama üzerinden belirlenecek. Sözlü sınav sonuçlarına göre, başarılı olan adaylar belirlenecek ve ilgili ilanlarda belirtilen iş gücü miktarı kadar asil ve yedek adaylar listelenecek. Sonuçlar, Millî Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinde yayımlanacak ve adaylara ayrıca bildirim yapılmayacak.

MSB İŞÇİ ALIMI MESLEK GRUPLARI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen 1829 işçi alımı kapsamında, Elektronik Teknisyeni, İş Makineleri Operatörü, Tezgah İşçisi, Kaynakçı, İnşaat Ustası, Soğuk Demirci/Çelik Yapılandırmacı, Ciltçi, Matbaa Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı, Tornacı, Marangoz, Ofset Baskı Operatörü, Kaloriferci, Elektrikçi, Otomotiv Boya Ustası, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Terzi, Meydancı gibi çeşitli meslek gruplarından alımlar yapılmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.