TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY’den tecrübesiz kabin memuru ilanı| 2024 THY Türk Hava Yolları kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları neler? THY kabin memuru alımı başvuru ekranı

Türk Hava Yolları (THY), deneyimsiz Kabin Memuru adayları için bir alım programı başlatıyor. THY'nin kabin memuru alımı duyurusu yapıldı. Bu duyurunun ardından, bu alımlar için gereken başvuru koşulları ve başvuru takvimi dikkat çekiyor. THY Kariyer sayfası aracılığıyla ulaşabileceğiniz bu programa, en az lise mezunu ve belirtilen boy kriterlerini karşılayan adaylar başvurabilirler. Peki, merak edilen detaylarla beraber 2024 THY Türk Hava Yolları kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları neler? İşte başvuru koşulları ve başvuru ekranı...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 09:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
THY’den tecrübesiz kabin memuru ilanı| 2024 THY Türk Hava Yolları kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları neler? THY kabin memuru alımı başvuru ekranı

2024 için beklenen açıklama geldi: THY kabin memuru alımı başvurusu başladı. Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), tecrübesiz kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Kadın ve erkek adaylar, Kabin Memuru pozisyonunda yer almak için başvurularını sadece Türk Hava Yolları'nın kariyer sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden yapacaklar. Başvuru şartları arasında en az lise mezunu olma ve iyi derecede İngilizce bilme koşulu bulunuyor. Boy ve kilo şartları da başvuruda önem arz ediyor. Peki, THY kabin memuru başvurusu nasıl yapılır ve başvuru şartları neler? İşte, 2024 THY kabin memuru alımı başvuru detayları...

THY kabin memuru alımı

2024 THY KABİN MEMURU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

THY kabin memuru alımı için başvuruları almaya başladı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Türk Hava Yolları'nın kariyer sitesi olan "kariyer.thy.com" üzerinden başvuru yapmalıdır.

THY kabin memuru alımı

2024 THY KABİN MEMURU ALIMI NE ZAMAN?

Take-Off Kabin ilanı, kabin memuru adayları için bir fırsat sunuyor. Bu ilana en az lise mezunu ve 01.01.1982 ile 31.12.2004 tarihleri arasında doğanlar başvurabilir. Değerlendirme sürecinde başarılı olanlar, 'Kabin Memuru Adayı' olarak işe alınacak ve İstanbul-Florya'daki Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi'nde yaklaşık iki aylık bir eğitime katılacaklar. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar, eğitim sonrasında İstanbul'da "Kabin Memuru" olarak göreve başlayacaklar. Take-Off Kabin ilanı ve diğer açık pozisyonlara başvurular, kariyer.thy.com adresinden yapılabilir.

THY kabin memuru alımı

THY KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

  • THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, "Take-Off Kabin" ilanı altında kabin memuru adayları için başvurular başladı.
  • Başvuru yapmak isteyenlerin en az lise mezunu olmaları ve 1 Ocak 1982 ile 31 Aralık 2004 tarihleri arasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuru yapacak adayların T.C. vatandaşı olmaları gerekmekte olup, mavi kart sahipleri de başvuru yapabilirler.
  • İyi derecede İngilizce bilmek, en az lise mezunu olmak,
  • adli sicil kaydı ve arşiv kaydı bulunmamak,
  • önceki iş deneyimlerinde Türk Hava Yolları veya iştirakleriyle veya diğer iş yerlerinde fesih, devamsızlık, sağlık veya disiplinsizlik gibi nedenlerle ayrılmamış olmak da başvuru şartları arasında yer alıyor.

THY KABİN MEMURU FİZİKSEL ŞARTLAR

  • Kadın adayların boyu 160-180 cm arasında, erkek adayların boyu ise 170-190 cm arasında olmalıdır. Adaylar, boy-kilo endeksine uygun olmalıdır.
  • Vücudun görünecek bölgelerinde dövme, piercing veya kalıcı iz bulunmamalıdır.
  • Kabin memurluğu, üniforma gerektiren bir meslektir ve THY'deki kabin ekibi üyeleri, "Kabin Ekibi Üniforma Kullanımı ve Temsil El Kitabı" doğrultusunda görev yapmakla yükümlüdür.
  • Boy ve kilo ölçümleri, Türk Hava Yolları veya belirlenecek kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.