TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmed: Fetihler Sultanı 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmed: Fetihler Sultanı'nda bu hafta neler olacak?

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı 6. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Mehmed: Fetihler Sultanı 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmed: Fetihler Sultanı'nda bu hafta neler olacak?

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Beklenen dizi, her Salı saat 20:00’da izleyiciler ile buluşacak...

MEHMED: FETİHLER SULTANI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Mehmed, düğün gecesi tek hayali ve tek aşkı olan Konstantiniyye’ye tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Zağanos’u kurtarmak için Bizans sarayından beklenmedik bir kişiyle iş birliği yapacaktır. Yakalanma riskine rağmen Mehmed, Bizans’ın kalbinden Zağanos’u kurtarabilecek mi? Urban’la buluşan Mehmed, kendisiyle dönmesi için Urban’ı ikna edebilecek mi? Annesinin ölüm haberini alan Mehmed’in dünyası başına yıkılır. Mehmed şimdi ne yapacaktır, bu ölümden babasını mı sorumlu tutacaktır? Düğün gecesi Mehmed’in Gülşah’ı bırakıp Konstantiniyye’ye gitmesiyle Edirne Sarayı çalkalanır. Kızı Gülşah’ın başına gelenleri öğrenen İbrahim, hesap sormak için Murad’a gider. Murad, gelini Gülşah’ı babasına mı verecek? Yoksa hanedan töresini mi uygulayacak? Bu sırada casusları vasıtasıyla şehre sızan Türkleri öğrenen Helena ve Notaras, şehzade Mehmed ve ekibini yakalamak için bir plan yaparlar. Bütün olanları sonradan öğrenen Konstantinos, annesi Helena’nın yönetimdeki varlığından rahatsız olmaya başlar. Helena ve Notaras Mehmed’i yakalayabilecek mi?

MEHMED: FETİHLER SULTANI KONUSU

Osmanlı Devleti'nin yükselme dönemlerini anlatan dizide, dönemin en önemli padişahlarından olan II. Mehmet'in tahta çıkışı, tahtı babası II. Murad'a devredişi, İstanbul'un fethi için yapmış olduğu hazırlık süreci ve fetih dizide anlatılacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI OYUNCU KADROSU

TRT1'in yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı'nın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Teoman Kumbaracıbaşı, Kenan Çoban ve Açelya Akkoyun gibi isimler Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı 6. Bölümde ne olacak? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 6. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 6. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.