TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta neler olacak?

atv’nin popüler dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 62. bölüm seyreden izleyiciler 63. Bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:04
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta neler olacak?

atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, her Salı saat 20:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Leyla, Ömer'in vurulması ile birlikte karnındaki çocuğu ve kaderiyle baş başa kalır. Cezayir onları kurtarmak için zamana karşı yarışır. Leyla ve Ömer'in durumu merak konusu olurken, Cezayir yaptıklarının bedelini ödetmek için Gedikali'nin peşine düşer.

Behçet, paralarını ele geçirerek Cezayir'e ağır bir darbe vurduğunu düşünür. İkili bir kez daha karşı karşıya geldiğinde, Cezayir'in Behçet'e vereceği karşılık herkesi şaşırtır. Cezayir'in oğlunu kurtarmasının ardından Müfit, Erman'a meydan okuyarak masayı dağıtır. Taziyev'in namlusundan çıkan kurşun ise olayların seyrini tamamen değiştirecek, bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc), İsmail Demirci (Onbeşli), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek gibi isimler Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 63. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 63. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölümde ne olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 63. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 63. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.