TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Media Markt’tan Sevindiren Kampanya

Vatandaşı sevindiren haberi veren Media Markt’ın bir süredir düzenli bir şekilde yaptığı kampanyası “Stokları Eritiyoruz” avantajları devam ediyor. Peki kampanya ne kadar sürecek? Media Markt’ın sevenlerine sunduğu kampanya, “Stokları Eritiyoruz” kampanyası 22 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Media Markt’tan Sevindiren Kampanya

Media Markt, müjdeli haberle geldi. Elektronik alet alışverişi yapmak isteyen ve avantajlı fiyatları gözleyen kişilerin dikkatini çeken ve kampanyasıyla müşterilerin akın ettiği Media Markt’ın düzenlemiş olduğu kampanya kapsamı içerisinde, hava temizleme cihazları, ankastre gazlı ocaklar, bilgisayarlar, oyun bilgisayarları, davlumbaz ve bunun gibi daha birçok çeşitli ürünler avantajlar ve fırsat dolu indirimleri ile karşımıza çıkıyor.

media markt kampanya

Elektronik aletleri daha avantajlı fiyatlarda almak isteyen kişiler, Media Markt’ın yapmış olduğu kampanya içerisindeki fiyatlandırmaları ve indirim oranlarını merak ediyor. Media Markt’ta kampanyanın sağladığı özel fiyatlarla karşımıza çıkan binbir çeşit ürünün avantajlı fiyatlarından örnek vermek gerekirse; ALTUS ALA 189 DG Ankastre Gazlı Ocak’ı 4.999 TL ile, ELECTROLUX LFV436K Duvar Tipi Davlumbaz’ı 11.799 TL ile, HP Victus/Core i7-13620H İşlemci / 16GB RAM / 512GB Oyun Bilgisayarını 30.999 TL ile ve BOSCH Air 6000 Hava Temizleyici 9.499 TL ile karşımıza çıkıyor. Fiyatlardan yararlanma süresinin ise 22 Şubat tarihine kadar olduğu biliniyor.

media markt kampanya

Avantajlı Fiyatlar ile Media Markt’ın Kampanyasını Kaçırmayın!

Çeşitli fırsatlar ve indirimli fiyatlarla birbirinden farklı elektronik eşya, Media Markt’ın sahip olduğu 97 mağazada alıcılar ile buluşmayı bekliyor. İndirimden faydalanmak isteyen kişiler, indirimlerin ne zaman sonlanacağını merak ediyor. Media Markt’ın indirimli fiyat ve fırsatları 29 Şubat tarihinde sonlanacak, bitmeden faydalanın!

media markt kampanya

Elektronik eşya, beyaz eşya veya mutfak araç-gereç ihtiyaçlarınız bulunuyorsa Media Markt’ın sağlamış olduğu kampanyanın avantajlı fiyatlarını göz ardı etmeden satın almanız ilerleyen zamanlar için de faydasını göreceğiniz bir durum olarak görülüyor. Kampanya ve indirimlerin ayrıntılı bilgisini merak edenler için, Media Markt internet sitesinde ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

29 Şubat tarihinde sonlanması beklenen avantajlı fiyatlardan ilk siz faydalanın ve geç olmadan en yakın Media Markt şubesinden ihtiyaçlarınızı fırsatlardan yararlanın!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.