TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuru Otlar Üstüne filminin fragmanı yayınlandı!

Sinemaseverlerin merakla beklediği Kuru Otlar Üstüne filminin fragmanı yayınlandı. Kuru Otlar Üstüne filminin fragmanını burada izleyebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 09:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kuru Otlar Üstüne filminin fragmanı yayınlandı!

Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kuru Otlar Üstüne filminin fragmanı yayınladı. Film, 29 Eylül Cuma günü vizyona girecek. 76'ncı Cannes Film Festivali'nde yarışan yeni filmi 'Kuru Otlar Üstüne' sinemaseverleri heyecanla bekliyor.

KURU OTLAR ÜSTÜNE FİLMİNİN KONUSU

Genç bir öğretmen olan Samet, Doğu Anadolu'da zorunlu görevini yapmaktadır. Onun en büyük hayali, zorunlu hizmetini tamamlamasının ardından İstanbul'a tayin olmaktır. Ancak onun hayatı, meslektaşı Kenan ile bir kız öğrenci tarafından asılsız olarak tacizle suçlanmasıyla altüst olur. Kendisini bir anda büyük bir sıkıntının içinde bulan Samet için işler, kendisine yardımcı olabilecek meslektaşı Nuray ile tanışmasıyla değişir.

KURU OTLAR ÜSTÜNE OYUNCULARI

Deniz Celiloğlu - Samet, Merve Dizdar - Nuray, Musab Ekici - Kenan, Ece Bağcı - Sevim, Erdem Şenocak - Tolga, Yüksel Aksu - Vahit, Münir Can Cindoruk - Feyyaz, Onur Berk Arslanoğlu - Müdür Bekir, Yıldırım Gücük - Mustafa, Nail Cengiz Bozkurt - Emin

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.