TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

TRT1'in sevilen tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, her hafta büyük bir merakla takip ediliyor. İzleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran dizi, her yeni bölümüyle heyecanı artırıyor. Yayınlanan son bölüm fragmanı, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 11:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Bu haftanın merakla beklenen dizisi, Kudüs'ü Haçlılar'ın işgalinden kurtarma mücadelesini anlatan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de neler olacak? Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu ve Kaan Çakır gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, geçtiğimiz bölümüyle büyük beğeni kazanmıştı. Yeni bölüm fragmanıyla da izleyicilerin heyecanını artırdı. Peki, bu hafta Selahaddin Eyyubi'nin macerasında neler olacak? Detayları öğrenmek için fragmanı kaçırmayın!

kudüs fatihi

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sultan Nureddin, ihanetle suçladığı kardeşi Mevdud'u cezalandırmak üzereyken anneleri Kutlu Hatun'un müdahalesiyle durdurulur. Bu olay, Sultan Nureddin'in Mevdud'a ağır bir ceza vermesine sebep olur. Diğer yandan, Selahaddin'in Şam'ı geri alması ve Karategin'in desteği, Dolat'ı öfkelendirir. Dolat, Karategin'i sorgulamak ister ancak Selahaddin bu duruma müdahale eder. Bu olay Dolat ile Nureddin arasındaki gerilimi artırır.

Dolat, Zengi Toprakları'ndaki gücünü artırmak için Anadolu'dan oğlu İltutmuş önderliğinde bir ordu getirmeye karar verir. Bu hamle, Bernard'ın planlarını devreye sokması için bir fırsat olur. Bernard, Zengi ile Selçuklu arasındaki düşmanlığı körüklemek ve Dolat'ın desteğini almak için tuzaklarını kurar.

Sultan Nureddin, Dolat'ın açıkça savaş ilan etmesiyle karşı karşıyadır. Kutlu Hatun'un gelmesi ise saraydaki dengeleri değiştirecek ve durumu daha da karmaşık hale getirecektir. Selahaddin ise Bernard'ın tuzaklarını bozup Selçuklu ve Zengi Devleti arasındaki fitneyi önlemek için mücadele ederken, Gazze'yi fethetme planları yaparken etrafını saran ihanet ve entrikalarla nasıl başa çıkacağını düşünmektedir.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 23. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.