TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızıl Goncalar 17. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Dergahta ikililik oluşuyor, kim galip gelecek? Cüneyd mi Sadi Hüdayi mi?

Reyting rekorlarını kırıp geçiren NOW’ın sevilen dizisi Kızıl Goncalar 17. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrollerini paylaştığı başarılı dizinin bu haftaki bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Naim’den boşanmak istemesi üzerine Vaktı Mekatı istenen Meryem tarikata baş kaldırıyor. Severek takip edilen dizide bu hafta neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 10:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızıl Goncalar 17. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Dergahta ikililik oluşuyor, kim galip gelecek? Cüneyd mi Sadi Hüdayi mi?

Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu başarılı dizi Kızıl Goncalar, dizi seyretmeyen kişileri bile ekran başına kilitlemeyi başardı. Olay örgüsü ile izleyiciyi içerisine çekmeyi başaran Kızıl Goncalar 17. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Cüneyd, Sadi Hüdayi’nin posta oturmasını reddediyor ve dergahta ikililik yaratıyor. Postun asıl sahibi kim olacak, Sadi Hüdayi mi Cüneyd mi?

Öte yandan Meryem, kendisine rızası olmadan kuma getiren Naim’den boşanmak istediğini söylüyor. Meryem’in akıbeti ne olacak? Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?

kızıl goncalar

KIZIL GONCALAR 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Tarikatta Meryem'in hamlesiyle sarsılan Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gözaltına alınır. Zeynep ise Çocuk İzleme Merkezi'ne yerleştirilmiştir. İhbarcıyı bilmeyen ve Levent'i suçlayan Sadi Hüdayi, gözaltındaki Cüneyd'in sağlığını merak ettiği kadar neler itiraf edeceğinden de şüphe etmektedir. Dergahtaki karışıklığı lehine kullanmak isteyen Affan, Mürşid ile ilgili Sadi Hüdayi'ye çok tehlikeli bir teklifle gelirken, Cüneyd dedesiyle görüşmek için onu bulmaya çalışır. Günün sonunda Sadi Hüdayi posta oturmak üzereyken Cüneyd, yüzlerce yıllık bir dergah adetini kullanarak amcasına bayrak açacaktır. Levent ise İrfan Bey'in baskılarına rağmen Zeynep'i kurtarmak için Meryem ile karşı karşıya gelecektir.

KIZIL GONCALAR 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.