TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 22.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Diziye dahil olan başarılı isim kim?

TRT1'in sevilen tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, her hafta büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İzleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran dizi, her yeni bölümüyle heyecanı arttırıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla merak uyandıran dizi, oyuncu kadrosuna başarılı bir ismi daha dahil etti. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 22. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 11:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 22.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Diziye dahil olan başarılı isim kim?

Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu ve Kaan Çakır gibi önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi adlı dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da seyircilerden tam not aldı. Geçtiğimiz bölümüyle büyük beğeni kazanan dizi, yeni bölüm fragmanıyla merak uyandırdı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin bu haftaki macerasında neler olacak? İşte yeni bölümün ayrıntıları...

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ü Haçlılar'ın işgalinden kurtarma mücadelesini izleyicilere aktarıyor. Dizinin 22. bölümünün heyecan dolu anlarını izlemek için fragmanı kaçırmayın!

burcu kirman

BURCU KİRMAN KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ KADROSUNDA

Öte yandan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Bay Yanlış, Alef, Kirli Sepeti ve Toprak ile Fidan gibi projelerde yer alarak adından sıklıkla söz ettiren başarılı oyuncu Burcu Kirman, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile ekranlara gelecek. Kirman’ın “Elisa” isimli karaktere hayat vereceği öğrenildi.

kudüs fatihi

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 22.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selahaddin, esirleri kurtarmak için Sultan Nureddin ile kurduğu plan sayesinde Şam'a sızmış ve şehrin kapılarını açmayı başarmıştır. Ancak Şirkuh'un ordusunun önünü kesmesi, Sultan Nureddin'i zor bir durumda bırakmıştır. Bernard ve Haçlılar karşısında direnen Sultan Nureddin, son anda gelen yardımla kurtulurken, Selahaddin de Viktorya ve Haçlı ordusuyla mücadele ederken Süreyya ve Rabia'yı kurtarır. Artık Şam'ın alınma zamanı gelmiştir.

Sultan Nureddin, Mevdud'un ihanetini öğrenirken, Bernard'in Şam'ı güçlü bir şekilde korumak için hazırlıklar yaptığını fark eder. Bu durum karşısında Selahaddin, şehri yakından tanıdığı için yeni bir strateji düşünür ve Şam'ın geri alınması için planlar yapar. Şehir, olası bir savaşa karşı güçlendirilirken, Sultan Nureddin ve Selahaddin Şam'ı geri almak için birlikte çalışır.

Ancak işler beklenmedik bir şekilde değişir ve Selçuklu Meliki Dolat'ın gelişiyle dengeler bir anda değişir, yeni bir dönem başlar.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 22.BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.