TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21. Bölüm fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 21. Bölüm fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin, yönetmenliğini Sedat İnci yönetirken, senaryosunu Serdar Özönalan, yapımını ise Akli Film üstleniyor. İzleyiciler yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fragmanı yayınlandı mı şeklinde arama motorlarında araştırmaya koyuldu. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fragman yayınlandı mı? İşte merakla beklenen yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yayınlanan 21. Bölüm fragmanı…

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ KONUSU

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde, Suriye ve Mısır Sultanlığı yapmış ve Eyyubiler devletini kuran Selahattin Eyyubi'nin yaşam öyküsü anlatılacak. Dizinin fragmanında, Kudüs'ün fethi ve ardından İslam aleminin yeniden yükselişine vurgu yapılmakta, Selahattin Eyyubi'nin "Kudüs fedakarlıktır" sözü ise ön plana çıkmaktadır.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Selahaddin, Gregor’u öldürüp yönünü Gazze’ye çevirmesi Avram’ın diğer planını devreye sokmasına sebep olmuş ve Avram’ın çağırdığı Kanlı Bernard geldiği gibi dehşet saçmış ve Selahaddin’i ölümle burun buruna getirmekle kalmamış Şam’ı da ele geçirmiştir. 
 
Selahaddin’i kurtarmak için harekete geçen Sultan Nureddin, önce Selahaddin’in adamlarını sonra da Selahaddin’i kurtarmayı başarır. Sultan Nureddin ve Selahaddin, Haçlıların dehşet saçtığı Şam’ı kurtarabilmek için harekete geçerlerken Şam’ın düştüğü haberini alırlar. Üstelik Süreyya, Melike, İsmet, İlbüke, Rabia, İsfahani haçlıların elinde esirdir.
 
Taht şehri olan Şam’ı ele geçirdiği için mutlu olan Bernard ve Viktorya Selahaddin’in kurtulmasından dolayı tedirgin olur. Zira Viktorya’ya göre Selahaddin’in hayatta olması onlar için büyük bir tehdittir.
Şam’ın alınması ve kızları Rabia dahil diğerlerinin de esir olması Eyyübi ailesine de şok etkisi yaratır. Bütün bu olanlardan Selahaddin ve Sultan Nureddin’i sorumlu tutan Turanşah yine kendi bildiği yollardan kardeşini kurtarmak için harekete geçerken aynı şekilde ablası ve kardeşi esir düşen Karategin de çileden çıkar. Mevdud da Şam’ın ele geçirilmesinden dolayı öfkelidir. Sultanlık hırsı giderek benliğini saran Mevdud, Şam’ın kurtulması için harekete geçer.
 
Selahaddin’in Şam’ı kurtarmak üzere giriştiği mücadele Turanşah tarafından nasıl sabote edilecektir? Esir düşen İsmet, Melike, Süreyya ve diğer mazlumlar için zaman giderek daralırken, Selahaddin ve Nureddin’in başına art arda üşüşecek felaketler zinciri hangi olayları tetikleyecektir? İçerideki ihanetler silsilesi ve karşılarındaki düşmanın kıyıcılığı Selahaddin ve Nureddin’i nasıl bir mücadeleye sevk edecektir? Selahaddin, önce sevdiklerini sonra da Şam’ı kurtarabilecek midir?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ OYUNCU KADROSU

Sabırsızlıkla beklenen yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi isimler Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dizinin son bölümünü severek izleyen seyirciler 21. bölüm fragmanını aratmaya koyuldu. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 21.Bölüm fragmanını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 21. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.