TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardeşlerim 125. bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim'de bu hafta neler olacak?

Kardeşlerim dizisi 125. bölümüyle geçen hafta cumartesi günü ekranlarda yerini aldı. Şimdi izleyiciler büyük bir heyecan ile 125. bölümün yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Kardeşlerim 125. bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kardeşlerim 125. bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim'de bu hafta neler olacak?

Kardeşlerim dizisinin 125. bölüm fragmanı, izleyiciler için merakla beklenen bir dizi haline geldi. Birbirlerine et ile tırnak gibi bağlı olan bu dört kardeşin başına gelen olaylar ile dizi, her bölümde izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşan dizide her hafta olduğu gibi bu hafta da nefesler tutulacak. İlgiyle takip edilen dizide bakalım bu hafta dört kardeşi neler bekliyor...

KARDEŞLERİM DİZİSİ 124. BÖLÜMDE NE OLDU?

Oğulcan yüzünden yaralanan Ömer, apar topar hastaneye kaldırılırken, Ömer için panik olan ve evlilik planları suya düşen Süsen, Oğulcan'a karşı çok öfkelidir. Berk, babasıyla ilgili Akif'ten öğrendiklerinden sonra hesap sormak ister ancak Akif'in Gökhan için başka bir planı vardır. Gökçe'yi telefonla konuşurken duyan Sarp, onu zor bir durumun içine düşürür. Akif, Nebahat'ten boşanmak için her şeye razı olur ancak Nebahat'in boşanmaya hiç niyeti yoktur. Oğulcan ile Ömer cephesinde gelişmeler yaşanırken, Nebahat'in Süreyya ile ilgili öğrendiği birtakım gerçeklerle yaptığı hamle, Ömer ile Süsen'i şaşkınlığa uğratır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pekçok isim yer alıyor. Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Fatma (Ayşe Kökçü) ve Ayaz (Berk Bakioğlu) Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

KARDEŞLERİM 125. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN 125. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.