TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 58. bölümü izleyicilerle buluştu. Yeni bölümü merak eden izleyiciler Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragman izle gibi araştırmalarını arama motorlarında hız kesmeden arıyor. İşte, Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı!

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta neler olacak?

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Kullanıcılar tarafından Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 59.bölüm fragmanı!

KIZILCIK ŞERBETİ 58. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 58. Bölümünde; Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Bir süre durumu idare etmeye çalışsa da kısa sürede sesini yükseltmek zorunda kalacaktır. Çimen’in, Görkem’in düğününe gelmemiş olması babası olarak Kayhan’ı çok rahatsız etmiştir, bu konunun peşini bırakmayacaktır. Ömer ve Kıvılcım’ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da birlikte getirecektir. Nilay’ın ısrarlarından vazgeçmemesi sonucunda Giray dna testi yaptırmaya karar verir. Umut ve Nursema evliliklerini kurtarmaya çalışmakta, ancak her geçen gün işleri daha da zorlaşmaktadır. Pembe’yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamak Alev için çok önemlidir, bu konuyu açıklığa çıkarmak için uğraşacaktır. Ona en büyük yardım elini uzatacak kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

Modern, eğitimli ve realist bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), boşandıktan sonra ayakta durmayı başarmış ve iki kızını kendi değerleri doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın tek arzusu, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu bireyler olmalarını görmektir. Ancak Doğa'nın üniversiteye yeni başladığı yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığına neden olur. Doğa'nın kocasının ailesiyle tanıştığında ise hayatının şokunu yaşar. Fatih'in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir yapıya sahiptir. Kıvılcım, kızının bu farklı aileyle başa çıkamayacağını düşünürken, Doğa aşklarının tüm farklılıklara karşı gelebileceğine inanmaktadır. 'Kızılcık Şerbeti', benzer doğrulara sahip ancak farklı yöntemlere inanan iki aile arasında geçen bir aşk hikayesini konu alır.

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz gibi isimler Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM FRAGMANI

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.