TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzleyiciler ve Nihat Hatipoğlu soruyu duyunca şaşırdı! Sah Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında sorulan gizemli büyü sorusu…

Nihat Hatipoğlu, Sahur programında gizemli bir izleyicinin sorusuyla sürpriz yaşadı. İzleyiciler ve programın sunucusu Nihat Hatioğlu, adı açıklanmayan bir izleyicinin yönelttiği büyü sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 13:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzleyiciler ve Nihat Hatipoğlu soruyu duyunca şaşırdı! Sah Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında sorulan gizemli büyü sorusu…

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, televizyon seyircileri Nihat Hatipoğlu'nu programlarında görmeye başladı. Ünlü din adamı, bu yıl da "Nihat Hatipoğlu ile İftar" ve "Nihat Hatipoğlu ile Sahur" programlarıyla ekranlarda yerini aldı.

Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında adını vermek istemeyen bir izleyicinin yönelttiği soru ise dikkatleri üzerine çekti.

nihat hatipoğlu

10 KİLO SİRKE KAYNATIN, 4 KUR'AN-I KERİM KOYUN, BÜYÜ BOZULACAK

Canlı yayına İzmir'den katılan bir kadın, ilginç bir deneyimini paylaştı. Hacamat yapan bir kadına gittiklerini ve kadının kendisinde adet kanı büyüsü olduğunu söylediğini aktardı. Kadın, evde tüm pencereleri kapatmaları, çekmeleri açmaları ve 10 litre sirke kaynatmaları gerektiğini, bu esnada etraflarında 4 Kur'an-ı Kerim bulundurmaları gerektiğini belirtti. Sirkenin kaynadıktan sonra evden çıkmaları gerektiğini, çünkü cinlerin ölülerini çıkaracağını söylediğini ifade etti. Bu açıklamalarıyla dikkat çeken kadın, Nihat Hatipoğlu'na evlerindeki büyüden kurtulmak için "10 kilo sirke kaynatın, 4 Kur'an-ı Kerim koyun, büyü bozulacak" şeklinde bir bilginin doğru olup olmadığını sordu.

Hatipoğlu, ise sorulan cevabı şu sözlerle verdi: 

"Bu kadının görevi nedir iki işi bir arada mı yapıyor. Bence ikisine de gitmeyin. Kardeşim birincisi büyü bozmak için böyle yollara böyle aksesuarlara başvurmak doğru değil. Bu da büyünün bir parçası. İkincisi hacamat olur, benim bildiğim Tıp Fakültesinde eğitim veriliyor. Hastanede yaparsanız daha iyi olur. Hacamat'a her yere gitmeyin. Size büyü var diyen kişilere inanmayın."

"Sizin herhangi bir şikayetiniz var mı?"sorusunu kadına yönelten sunucu 'Yok' cevabını alınca şunları ifade etti:

"Lütfen bu şekilde sirke kaynatmayın. Kur'an-ı Kerim'i okuyarak anlamalıyız. Kur'an-ı Kerim'i bilmeyen insanlar bunu büyü bozma kitabı olarak sunması doğru değil. Kuranı öğrenmek amacıyla okuyunuz."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.