TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hesaplaşma vakti geldi! Kül Masalı 9. bölümde neler olacak?

Kül Masalı, televizyon dünyasının gözde yapımlarından biri olmaya devam ediyor ve her bölümünde izleyicileri sürükleyici hikayesiyle büyülüyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi, 9. bölüm fragmanıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, bu hafta Kül Masalı’nda neler olacak? Kül Masalı 19. Bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hesaplaşma vakti geldi! Kül Masalı 9. bölümde neler olacak?

TRT 1’in popüler dizisi Kül Masalı’nın son bölümünde, Jale'nin odasındaki fotoğrafları görmesiyle birlikte, Erhan’a beş yıl önce yaşananları ve işlediği suçu itiraf etmek zorunda kalır. Bu sırada Tufan’ın gizlice odalarını dinlediğinden habersizdir. Ancak eve gelen beklenmedik bir ziyaretçi, Tufan’ı etkisiz hale getirir. Bu durum, Jale'nin ne kadar ileri gidebileceğini gözler önüne serer.

Arat’ın gelmesiyle birlikte, Ferman Akdağ’ın ani ziyaretinin nedeni anlaşılır. Ferman, Özge’nin annesini bulmak yerine Arat’tan para koparmak için şantaj yapmaktadır. Bu yüzden şüphelerini Arat üzerine çevirmeye çalışır. Özge, Arat’ın annesinin kayboluşuyla ilgisi olduğuna dair yeniden şüphelenmeye başlar ve bu sefer meseleyi kolay kolay bırakmayı düşünmez.

Diğer taraftan, Restoran’da çalışan Rukiye’nin göz altına alınmasıyla birlikte, Cemil ve Müge hızla ilerlemeye başlarlar. Arat ve Jale için çember iyice daralmıştır. Arat, hiç beklemediği bir anda Cemil ve Özge ile karşı karşıya gelir ve kaçacak ya da yalan söyleyecek bir yeri kalmamıştır. Artık büyük bir yüzleşme vakti gelmiştir. Peki, Kül Masalı'nın 9. Bölümünde neler olacak? Detaylar için takipte kalın!

kül masalı

KÜL MASALI 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kül Masalı'nın yeni bölümünde, Arat'ın ansızın ortaya çıkmasıyla birlikte Ferman Akdağ'ın ani ziyaretinin nedeni netleşiyor. Ferman'ın amacı, Özge'nin annesini bulmak değil, Arat'tan para koparmak için şantaj yapmaktır. Bu yüzden Arat'ı suçlamak için her türlü yol denemektedir. Özge, başlangıçta Ferman'a inandığını gösterse de Arat'ın annesinin kayboluşuyla ilgili şüpheleri yeniden alevlenir. Üstelik, bu sefer bu meseleyi kolay kolay bırakmayı düşünmemektedir.

Odasında bulunan fotoğrafları gören Jale, Erhan'a beş yıl önceki olayları ve işlediği suçu itiraf etmek zorunda kalır. Bu sırada, Tufan'ın odada olduklarını gizlice dinlediğinden haberi yoktur. Tam o sırada evlerine sürpriz bir ziyaretçi gelir ve Tufan'ı etkisiz hale getirir. Ancak, Tufan'ın duydukları hakkında bir fikri olabileceği ihtimali, Jale'nin ne kadar ileri gidebileceğini gösterir.

Diğer taraftan, Restoran'da çalışan Rukiye'nin gözaltına alınmasıyla birlikte, Cemil ve Müge de soruşturmayı hızlandırır. Arat ve Jale için çember iyice daralmıştır. Arat, hiç beklemediği bir anda Cemil ve Özge ile karşı karşıya kalır ve kaçacak ya da saklanacak hiçbir yerinin olmadığını anlar. Artık büyük bir hesaplaşma vakti gelmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.