TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilber’i aşk acısı sarıyor! İnci Taneleri 12. bölümde neler olacak?

Televizyon dünyasının sevilen yapımlarından biri olan İnci Taneleri izleyicileri her bölümünde sürükleyici hikayesiyle büyülüyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, 12. bölüm fragmanıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, bu hafta İnci Taneleri’nde neler olacak? İnci Taneler 12. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 12:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dilber’i aşk acısı sarıyor! İnci Taneleri 12. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin fenomen dizisi İnci Taneleri'nin son bölümünde, Piraye ve Dilber'in karşı karşıya gelmesi Azem'i adeta köşeye sıkıştırıyor! Sırat Sıcak, patronuna yaptığı ihanetin ağır bedelini ödüyor, vahşi bir saldırıya maruz kalıyor. Bu saldırı, Aleyna'nın da kaderini etkileyecek mi? Azem ve Cihan, Nehir'i birlikte aramaya karar veriyorlar. Gerçek bir baba-oğul olabilmek ve ailelerini etkileyen sırların açığa çıkması için bu adım atılmalıdır. Cihan, bu gerçeğin öneminin farkında. Dilber, Zahir'in beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasını beklerken, aldığı telefon onu derinden sarsıyor. Zahir, kaçamak yaşamının yükünden sıkıldığında, beklenmedik bir şekilde Dilber'in karşısına çıkıyor. Piraye, öğrendiği bilgilerle baş etmeye çalışırken, Azem'in ve Dilber'in karşı karşıya gelmesi onu da şaşırtıyor. Azem, Piraye ve Dilber ile ansızın aynı ortamda bulunduğunda, son zamanlarda yaşadıklarını gözden geçirir. Artık Azem'in yapması gereken bir tercih var. Tartışmanın ardından Azem oteline dönerken, aldığı bir mesajla büyük bir şok yaşar. Bu mesajı kimin attığı, önümüzdeki İnci Taneleri 12. Bölümünde merak konusu olacak. Peki, İnci Taneler 12. Bölümde neler olacak? Detaylar için takipte kalın...

inci taneleri

İNCİ TANELERİ 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İnci Taneleri'nin 12. Bölüm Fragmanı izleyiciyle buluştu! Bu sefer Dilber'in yüreğine aşk acısı düşüyor. Azem ile yolları ayrılan Dilber, içsel çalkantılarla boğuşuyor. Ancak, bu sadece başlangıç. Öte yandan, Piraye ve Azem arasındaki ilişkide de hızlı bir dönüşüm yaşanıyor. Gerilim ve duygusal yoğunluk dizinin yeni bölümünde izleyiciyi bekliyor.

İNCİ TANELERİ KONUSU

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır…. 

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.