TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her bölümü reyting rekorları kırıyor: Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eski adı Fox TV olan NOW'ın severek takip edilen dizisi Kızıl Goncalar son bölümü seyreden izleyiciler 15. Bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen Kızıl Goncalar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Her bölümü reyting rekorları kırıyor: Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

NOW'ın reyting rekorları kıran dizisi Kızıl Goncalar, her Pazartesi saat 20:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor…

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Suavi Bey’in ötanaziden vazgeçmesi ve tekkeye giderek Meryem için izin alması Levent ve Meryem için bayram sevinci olur. Mürşid Efendi’nin verdiği Meryem kararının dergahta nelere yol açacağı ise bayram sabahında belli olmaya başlar. Tarikatı sarsmaya başlayan rahatsızlık sesleri, Meryem’in yeni hayatına çok kolay alışamayacağının işareti haline gelirken Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd’i de karşı karşıya getirir.

KIZIL GONCALAR KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCU KADROSU

Fox TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Levent Alkanlı (Özcan Deniz), Meryem Tezel (Özgü Namal), Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu), Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı), Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan), Naim Tezel (Mert Turak), Hasna Güneş (Selen Öztürk), Suavi Alkanlı (Şerif Erol), Hande Alkanlı (Duygu Sarışın), Seçkin Özarslan (Tuğrul Tülek), Birgül Tezel (Sitare Akbaş), Zeynep Tezel (Mina Demirtaş), Mira Alkanlı (Esma Yılmaz), gibi isimler Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kızıl Goncalar dizisinin 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızıl Goncalar 15. Bölümde ne olacak? Kızıl Goncalar dizisinin 15. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.