TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül Dağı Dizisi Hangi Oyuncusundan Veda Haberi Geldi? Yeni Sezonda Neler Olacak?

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Gönül Dağı’ dizisi 4’üncü sezona hazırlık aşamasında iken, Gönül Dağı dizisine büyük veda! Dizinin en başından beri rol alan oyuncu diziyi veda ederek, yeni projeleri değerlendireceğinin bilgisini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 09:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gönül Dağı Dizisi Hangi Oyuncusundan Veda Haberi Geldi? Yeni Sezonda Neler Olacak?

Gönül Dağı’ dizisinin 4. sezon dahil olmayacağını ifade eden oyuncu, yeni projeleri değerlendirerek, ekranlara tekrar döneceğini açıkladı. Peki Gönül Dağı dizisine veda eden oyuncu kim? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Gönül Dağı dizisine veda eden oyuncu kim?

Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı TRT ekranlarında yayınlanan ‘Gönül Dağı’ dizisi 4’üncü sezona hazırlık aşaması devam ederken, dizinin en başından beri rol alan Ecem Özkaya’nın senaryo gereği diziye veda edeceği bilgisi verildi.

Gönül Dağı’ dizisinin 4. Sezon dahil olmayacağını Ecem Özkaya, yeni projeleri değerlendirerek yeniden ekranlara tekrar döneceğini açıkladı.

Eskişehir‘de çekilen ve 103 bölümünde sezon finali veren Gönül Dağı dizisinde Zahide rolüne can veren Ecem Özkaya, senaryo gereği diziden ayrılacağını ifade ederek, yeni proje tekliflerini değerlendireceğini ifade etti.

Gönül Dağı dizisinde yeni sezon da neler olacak?

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı dizisinin, başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi  oyuncuların yer aldığı dizisi her hafta Cumartesi günü TRT 1 yayınlanarak sevenleri ile buluşuyor. Aile, dram ve romantik türde olan dizinin 24 Haziran 2023 günü sezon finalinde Taner, Selma'nın aşkının farkına varır. O esnada Dişçi Musa ve Azize, aile arasında bir nikah töreni hazırlıkları yaparken, beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır. Sedef ve İsmet'in sınav sonuçları açıklanacağı gün beklenmedik bir sonuç ortaya çıkması herkesi şaşırtırken, Zahide ve Sefer, bir karar vermek zorunda kalırlar, Zahide ve Sefer aldıkları kararı aileleri nasıl anlayacağını düşünürken, Arslan Ailesi'ni bekleyen önemli bir karar yaşanır. Son bölümde yaşanan olaylar, Gönül Dağı izleyicileri heyecanlandırarak bir hayli meraklandırdı. Tam olarak bu neden dolayı tüm gözler gelecek sezonda yaşanacak olaylara çevrildi. Son yapılan açıklamalardan elde edilen bilgilere göre, her cumartesi akşamı ekrana gelen Gönül Dağı dizisi yeni sezona senaryo gereği 8 yıllık zaman atlaması ile açılacağı bilgisi verildi.

Yeni sezonun ilk bölümü heyecanla beklenirken, dizinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bilgi verilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.