TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#gönül dağı

gönül dağı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, gönül dağı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Sıcak ve samimi öyküsü ile izleyiciyi ekrana kitleyen Gönül Dağı dizisinin konusu nedir? Gönül Dağı hangi kanalda yayınlanıyor? Haber

Sıcak ve samimi öyküsü ile izleyiciyi ekrana kitleyen Gönül Dağı dizisinin konusu nedir? Gönül Dağı hangi kanalda yayınlanıyor?

Kendine has samimi ve sıcak konuları ile izleyiciyi her hafta ekran başına kitleyen Gönül Dağı dizisi ile ilgili bilgiler merak edildi. Biz de sizin için Gönül Dağı dizisi hakkında merak edilenleri derledik.  Peki Gönül Dağı dizisinin konusu nedir? İşte bütün merak edilenleri… Gönül Dağı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Gönül Dağı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Gönül Dağı dizisi saat kaçta başlıyor? Gönül Dağı dizisi saat 20:00’da başlıyor. Gönül Dağı dizisi türü ne? Gönül Dağı dizisinin türü aile, dram, romantik ve komedidir. Gönül Dağı dizisi süresi ne kadar? Gönül Dağı dizisinin her hafta ekran süresi 150 dakikadır. Gönül Dağı dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlandı? Gönül Dağı dizisi ilk bölümü 17 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı. Gönül Dağı dizisi konusu nedir? Dizide, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeninin, sınırlı imkanlarla mücadele ederken unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmaları anlatılıyor. Yahya Samancı'nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaristliğini ise Mustafa Becit, Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök yapıyor. Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Berk Atan            Taner  Ali Düşenkalkar Düğüncü Muammer Ege Aydan           Münir Korkmaz Ulviye Karaca     Gülsüm Akgün Gülsim İlhan Ali Dilek Cihat Süvarioğlu               Ramazan Feyza Işık             Döndü Erdal Cindoruk  Hüseyin Nuri Gökaşan     Musa Utku Ateş            Serdar Hasan Elmas       Rıfat Eser Eyüboğlu   Selami  Nazlı Pınar Kaya Cemile Şebnem Dilligil   Halime Çiğdem Aygün   Keriman Semih Ertürk      Veysel Ecem Özkaya     Zahide Zümre Meğreli   Elif Ferdi Sancar       Dolmuşçu Sefer Ergun Kuyucu    Ali Gülhan Tekin      Günsil Cemre Melis Çınar           Fadime Ramiz Mullamusa            Aziz Hazal Çağlar        Asuman Yavuz Sepetçi     Ciritçi Abdullah Ruhi Sarı              Fikret Hüseyin Sevimli Cemre Demircan              Beril Karademir Göktuğ Yıldırım Samet Arda Mercan        Erkan Sait Seçkin

Gönül Dağı 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak? Haber

Gönül Dağı 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 111. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları… GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU? Taner, Selma'nın cevabını merak ederken kendisiyle ilgili bir şeyi fark eder. Taner ne yapacaktır? Veysel babasının ısrarına rağmen çalışmakta kararlıdır. Yusuf'un gizlice çalıştığını gören ikili ne yapacaktır? Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder. Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir? Erkan, Yeşim'in kalbini kazanmak için Filiz'den yardım ister. Filiz, Erkan'a nasıl yardım edecektir? GÖNÜL DAĞI KONUSU Dizi, bir gün çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ederken, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor. GÖNÜL DAĞI 111. BÖLÜM FRAGMANI GÖNÜL DAĞI 111. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kardeşlerim 102. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gönül Dağı 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak? Haber

Gönül Dağı 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölüm fragmanı araştırılıyor. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide yeni bölümde neler olacak, 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları, son bölümden sonra merak edildi. Gönül Dağı son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 110. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı ne zaman, hangi kanalda?  İşte detayları… GÖNÜL DAĞI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU? Taner duygularının farkına varır ancak Zafer ve ailesi Selma'yı istemeye gelecektir. İsteme sırasında neler yaşanacaktır? Asuman müziği bırakmaya karar verir. Ramazan'ın gönlü buna razı olmaz. Ramazan'ın Asuman'a sürprizi nedir? Ailesi Veysel'e destek olurken Yusuf okulda çocukların babasıyla dalga geçmesiyle bir karar verir. Veysel, oğlunu dövmeye çalışan adama ne yapacaktır? Erkan ve Yeşim tamirhanede kilitli kalmıştır. Erkan, Yeşim'le ilgili ne öğrenecektir? Mihriban'ın riskli doğumu başlamıştır. Mihriban'ı hastaneye kim yetiştirecektir? GÖNÜL DAĞI KONUSU Dizi, bir gün çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla mücadele ederken, unutulmaz bir olayın içinde kendilerini bulmalarını konu alıyor. GÖNÜL DAĞI 110. BÖLÜM FRAGMANI GÖNÜL DAĞI 110. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kardeşlerim 101. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gönül Dağı Dizisi Hangi Oyuncusundan Veda Haberi Geldi? Yeni Sezonda Neler Olacak? Haber

Gönül Dağı Dizisi Hangi Oyuncusundan Veda Haberi Geldi? Yeni Sezonda Neler Olacak?

Gönül Dağı’ dizisinin 4. sezon dahil olmayacağını ifade eden oyuncu, yeni projeleri değerlendirerek, ekranlara tekrar döneceğini açıkladı. Peki Gönül Dağı dizisine veda eden oyuncu kim? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte... Gönül Dağı dizisine veda eden oyuncu kim? Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı TRT ekranlarında yayınlanan ‘Gönül Dağı’ dizisi 4’üncü sezona hazırlık aşaması devam ederken, dizinin en başından beri rol alan Ecem Özkaya’nın senaryo gereği diziye veda edeceği bilgisi verildi. Gönül Dağı’ dizisinin 4. Sezon dahil olmayacağını Ecem Özkaya, yeni projeleri değerlendirerek yeniden ekranlara tekrar döneceğini açıkladı. Eskişehir‘de çekilen ve 103 bölümünde sezon finali veren Gönül Dağı dizisinde Zahide rolüne can veren Ecem Özkaya, senaryo gereği diziden ayrılacağını ifade ederek, yeni proje tekliflerini değerlendireceğini ifade etti. Gönül Dağı dizisinde yeni sezon da neler olacak? Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı dizisinin, başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi  oyuncuların yer aldığı dizisi her hafta Cumartesi günü TRT 1 yayınlanarak sevenleri ile buluşuyor. Aile, dram ve romantik türde olan dizinin 24 Haziran 2023 günü sezon finalinde Taner, Selma'nın aşkının farkına varır. O esnada Dişçi Musa ve Azize, aile arasında bir nikah töreni hazırlıkları yaparken, beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır. Sedef ve İsmet'in sınav sonuçları açıklanacağı gün beklenmedik bir sonuç ortaya çıkması herkesi şaşırtırken, Zahide ve Sefer, bir karar vermek zorunda kalırlar, Zahide ve Sefer aldıkları kararı aileleri nasıl anlayacağını düşünürken, Arslan Ailesi'ni bekleyen önemli bir karar yaşanır. Son bölümde yaşanan olaylar, Gönül Dağı izleyicileri heyecanlandırarak bir hayli meraklandırdı. Tam olarak bu neden dolayı tüm gözler gelecek sezonda yaşanacak olaylara çevrildi. Son yapılan açıklamalardan elde edilen bilgilere göre, her cumartesi akşamı ekrana gelen Gönül Dağı dizisi yeni sezona senaryo gereği 8 yıllık zaman atlaması ile açılacağı bilgisi verildi. Yeni sezonun ilk bölümü heyecanla beklenirken, dizinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bilgi verilmedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.