TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol programında akılalmaz olay! Baba sinir krizi geçirdi: 15 yaşındaki Şule bulunmazsa ölecek

ATV'nin izleyicileri tarafından ilgiyle takip edilen Esra Erol'da programında şaşırtıcı bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol programında akılalmaz olay! Baba sinir krizi geçirdi: 15 yaşındaki Şule bulunmazsa ölecek

Programda, beklenmedik bir anda stüdyoya gelen bir aile, izleyicileri derinden etkiledi. Sevda ve İbrahim çifti, kızları Şule Barık'ın karaciğer hastası olduğunu ve Levent Cahan adında birinin onu kaçırdığını iddia ettiler. Çift, kızlarının hastalığının genetik olduğunu ve zamanında bulunmazsa hayatlarını kaybedebileceğini dile getirdi. Şule'nin evden teyzesine gitmek üzere çıktığını, ancak bir taksiye bindikten sonra kayıplara karıştığını söylediler. Anne Sevda hanım, kızlarının durumunu anlatırken duygusal anlar yaşadı ve olayın üzerine gitmeye kararlı olduklarını vurguladı. İşte merak edilen olayın detayları...

Bu hafta ATV'de reytingleri altüst eden Esra Erol'da programında yaşananlar yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

Sevda ve İbrahim çifti, karaciğer hastası kızları Şule Barık'ın, Levent Cahan tarafından kaçırıldığını iddia ederek stüdyoya geldi. Çift, 30 yaşındaki Levent'in, 15 yaşındaki hasta kızları Şule'yi kaçırdığını, kızlarının hasta olduğunu ve bunun genetik bir rahatsızlık olduğunu belirtti. Aynı hastalıktan bir çocuklarını kaybettiklerini ve eğer zamanında bulunmazsa Şule'yi de kaybedeceklerini ifade etti. Çift, Şule'nin 19 Nisan tarihinde evden teyzesine gitmek üzere çıktığını ve oradan bir taksiye bindikten sonra kayıplara karıştığını belirtti. Anne Sevda hanım, "Evdeydik, 1 gün önce hastaneye götürdüm. Ultrason çekildi. Doktor beye 'durumu nasıl?' diye sordum. Doktor ise 'Aynı eskisi gibi' dedi. Sonra 'anne teyzeme gidiceğim' dedi. Teyzesine her zaman gider. Moral olması için gitti" şeklinde konuştu.

Levent Cahan'ı tanımıyorum. Kızıma bir gün sosyal medyadan mesaj geldi. Ablası, "bu kimdir?" diyerek gidip aramış. Aradı baktı bu çocuk çıktı. Sonra eşim, "benim kızımı niye arıyorsun, kızımdan uzak dur?" dedi. Çocuk, telefonu kapattı. Eşim bu çocuğun kızımdan uzak durması için şikayetçi oldu. Kızım dört günden beri ilaçlarını içmiyor. Kızım ilaçlarını kullanmazsa kan değerleri düşer, sağlığı tehlikeye girer.

Levent Cahan'ın babası İbrahim Cahan, "Benim oğlum da kayıp. Şule ve Levent Afyon'da bir düğünde karşılaştılar. Benim oğlum o zaman nişanlıydı. Ben oğlumu dayısının kızıyla nişanladım. Şule Levent'e mesajlar atmış. Ben de İbrahim'i arayıp olayı anlattım, 'Kardeşim, bu konuyu konuşalım, kapansın' dedim. İbrahim hakaret ve küfürler etmeye başladı. Levent Şule'yi değil, Şule Levent'i kaçırdı. Hasta olduğu için Şule'yi gelin istemiyorum" dedi.

Sinirlerine hakim olamayan baba,  sinir krizi geçirince canlı yayında fenalık geçirdi ve yere yığıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan anne ve baba, kızlarına seslendi. İbrahim Barık, "15 yaşındaki kızımı kaçırandan davacıyım. Kızım, sen neredesin?" diyerek feryat etti. Sevda Barık, kızının bulunmazsa iç kanama geçireceğini söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.