TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol’da şok eden olay! Yıllarca kanser hastası rolü yaptı...

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Yıllarca kanser hastası rolü yaptı. Esra Erol gerçeği ortaya çıkardı. İşte Esra Erol programında merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol’da şok eden olay! Yıllarca kanser hastası rolü yaptı...

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da bu hafta yaşanan olaylar izleyicileri şaşırttı. Programa katılan Nurcan Hanım, sevgilisi Samet Yılmaz'ın kanser hastası olduğunu iddia ederek kendisini kandırdığını açıkladı. Samet'in yıllardır kanserli rolü oynadığını ve bununla birlikte sahte belgelerle hastalığını kanıtlamaya çalıştığını belirten Nurcan Hanım'ın açıklamaları, stüdyoda büyük bir şaşkınlık yarattı. Yıllarca kanser hastası rolü yaptı. Esra Erol gerçeği ortaya çıkardı. İşte detaylar...

Esra Erol programında bugün izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Programda Nurcan Hanım, sevgilisi Samet Yılmaz'ın kendisini kanser hastası olarak kandırıp dolandırdığını iddia etti. İkilinin tanışması hastanede gerçekleşti ve Samet, kendi hastalığıyla ilgili yalanlar söyleyerek duygusal bir ilişki başlattı. Bu ilişki, Nurcan Hanım için oldukça pahalıya mal oldu. Samet, kendi kemoterapi gördüğünü ve ilik nakli beklediğini iddia ederek acil bir şekilde çocuk yapmaları gerektiğini söyledi. Nurcan Hanım ise bu yalanlara inanarak ilişkileri boyunca Samet'e destek oldu ve şu anda birlikte 18 aylık bir çocukları var.

Ancak, programda Samet'in babası Engin Bey de stüdyoya gelerek farklı bir iddia ortaya attı. Engin Bey, Nurcan Hanım'ın torununu kaçırdığını ve nüfus kağıdını başkasının üzerine geçirdiğini iddia etti. Nurcan Hanım ise bu iddialara yanıt verirken, Samet'in gerçekten kanser olmadığını öğrenmesine rağmen bunu kayınpederine söylemediğini belirtti. Samet ise Nurcan'ı kaybetmemek için kendisinin böyle bir hastalığın taşıyıcısı olduğunu söyledi.

Programda dikkat çeken bir nokta ise Samet'in sunduğu sahte raporlar oldu. Bir görüntüleme merkezinin yetkilisi, Samet'in hastaneye sunduğu belgelerin sahte olduğunu ve şirketlerine ait olmayan bir logo taşıdığını belirtti. Bu durum, programın izleyicilerini de şaşırttı ve Esra Erol'un "İnsan hikayelerinin olduğu bir toplumda şaşırmamak mümkün değil" sözlerine yansıdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.