TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol'un aşk yuvası! İşte hem sade hem şık evini keşfedin: 2 oğlu ve eşi Ali Özbir'le yaşadığı muazzam mekân…

ATV ekranlarında izleyicilerin gönlünde taht kuran Esra Erol, hem başarılı kariyeriyle hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 14 yıl önce Ali Özbir ile hayatını birleştiren ve mutlu bir evlilik süren iki çocuk annesi Erol, bu kez eviyle büyük ilgi gördü. Ünlü sunucunun sade ve şık evi, görenleri adeta büyüledi. İşte Esra Erol'un ailesiyle birlikte yıllarını geçirdiği aşk yuvası...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 12:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol'un aşk yuvası! İşte hem sade hem şık evini keşfedin: 2 oğlu ve eşi Ali Özbir'le yaşadığı muazzam mekân…

ATV'nin sevilen sunucusu Esra Erol, hem başarılı kariyeriyle hem de özel hayatıyla sürekli gündemde. İki çocuk annesi Esra Erol'un, 14 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Ali Özbir ile yaşadığı ev, dikkat çekiyor.

Hem sade hem şık bir tasarıma sahip olan evleri, lüks detaylarıyla da öne çıkıyor. Ünlü sunucunun evi, zevkle döşenmiş ve göz kamaştırıcı bir atmosfere sahip.

Esra Erol dekorasyon zevki ile hayranlık uyandırıyor. İşte Esra Erol'un, 2 oğlu ve eşi Ali Özbir'le birlikte kurduğu 14 yıllık aşk yuvası...

Esra Erol'un aşk yuvası

Sosyal medya gündeminde yine adından söz ettiren iki çocuk annesi Esra Erol, duruşu ve mizacıyla büyük bir hayran kitlesine sahip. 2010 yılında iş insanı Ali Özbir ile evlenen Erol, o günden beri sıkça evinden çıkmıyor. Ancak evinin dekorasyon zevki, paylaşımlarında kendini gösteriyor.

Tablolara düşkünlüğüyle bilinen Esra Erol, evinin hemen hemen her köşesine dikkat çekici tablolar astı. Klasik bir dekorasyon tarzına sahip olan Erol, abartıdan kaçtığı renk seçimleriyle de dikkat çekiyor. Daha çok taş grisi tonlarını tercih eden Erol, ayrıca doğal bir hava için bitkileri de iç mekânda kullanmış. Evine uzun pencerelerle doğal ışık sağlayarak ferah bir atmosfer yaratmış. Ayrıca iç mekândaki merdivenlerde Amerikan tarzı bir stili benimseyerek evin iç atmosferini tamamen değiştirmiş.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.