TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekip, operasyona giderken Nazike'nin hamlesi Hüsnü'yü çıldırtıyor! Arka Sokaklar’da yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, izleyicileri merak içinde beklemeye devam ediyor. Heyecanla takip edilen dizi, 671. bölüm için yayımladığı fragmanla büyük bir ilgi topladı. Her hafta farklı sürprizlerle dolu olan Arka Sokaklar'da, yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu. İşte, sürprizlerle dolu Arka Sokaklar dizisinde yaşanacaklar...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 11:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ekip, operasyona giderken Nazike'nin hamlesi Hüsnü'yü çıldırtıyor! Arka Sokaklar’da yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, başrollerini Özgür Ozan, Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Çevik'in paylaştığı karakterlerle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni bölümde, karakterlerin karşılaşacağı yeni zorluklar ve çözülmesi gereken sırlar izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Arka Sokaklar'ın 671. bölümü, heyecan dolu sahneleri ve sürprizlerle dolu senaryosuyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. İzleyiciler, heyecanla beklenen yeni bölümü merakla bekliyor.

Nazike'nin aktardan aldığı bitki çayı, şifa olmak yerine başına dert açacaktır.

Gazi, kafeyi bir günlüğüne kiralamak isteyen Cumali'nin teklif ettiği rakam karşısında Metin ve Tunç'u şaşırtır. Ancak, Cumali'nin asıl amacı başka planlar içermektedir.

Olga'nın casus olduğu ortaya çıkar ve ilişkisi Engin'le herkesin gözü önünde açığa çıkar. Bu durum, Engin'in başına nasıl bir bela açacaktır?

Arka sokaklar 670. bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar'da, Kuzgun İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in izini sürer. Ekip, Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur ancak olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşun, kızını kaybeden baba Kazım'ı intikam almaya sürükler. Kazım, ilginç bir yöntem kullanarak adalet arayışına girer.

Diğer yandan, Melahat bu sefer de mahalle kasabı Rafet'e kaçmıştır ve bu durum mahalledeki dengeleri değiştirir. Ünal, uzun zamandır beklediği rahat bir soluk alırken, Şule ise İpek’in abisi Berkecan'dan etkilenir. Ancak, bu durumu fark eden Haydar Berk, bu oyunu bozmak için kolları sıvar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.