TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DenizBank’ın genel müdürü Hakan Ateş kimdir?

Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş’in kariyeri. Hakan Ateş nereden mezun? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 11:04
Kaynak: HABER MERKEZİ
DenizBank’ın genel müdürü Hakan Ateş kimdir?

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe faaliyetlerde bulunan Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş’in eğitim hayatı ve çalışma hayatına dair bilgiler. Hakan Ateş hangi bankalarda görev aldı? Hakan Ateş hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Hakan Ateş kimdir?

1959 yılında dünyaya gelen Hakan Ateş, eğitim hayatını başkent Ankara’da tamamladı. TED Ankara Koleji’nden mezun olan Hakan Ateş, üniversite eğitimini Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) aldı. Burada İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesi’nde öğrenim gördü. Çalışma hayatına 1981 yılında İş Bankası’nda başlayan Hakan Ateş, Teftiş Kurulu Müfettişi olarak göreve başladı. 1986 ve 1993 yılları arasında Interbank bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Hakan Ateş Elmadağ, Şişli, Bakırköy, İzmir ve Merkez Şubeleri’nde şube müdürü olarak çalışmalarını yürüttü. Interbank’ın Nakit Yönetimi Sistemi’ni kuran isim olan Hakan Ateş, Merkezi Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine 1993 senesinde atandı. 1994 ve 1996 seneleri arasında Bank Ekspress’te Mali İşler ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı olarak görev alan Hakan Ateş, Bank of America danışmanlığında Bank Express’in yeniden yapılandırılması için proje yürüttü. GarantiBank Moscow’u Rusya’da kuran Hakan Ateş, Haziran 1996’da GarantiBank Moscow’un Genel Müdürü olarak hizmet verdi. Bir yıl boyunca bu görevini sürdürdü.

Hakan Ateş nereden mezun?

Hakan Ateş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezunudur.

Hakan Ateş DenizBank pozisyonu ne?

Hakan Ateş, 1997 yılında DenizBank’a başladı. Hakan Ateş, Kurucu Genel Müdür olarak başladığı pozisyonunu, bugün de devam ettirmektedir. Bununla birlikte Hakan Ateş Denizbank’ın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi’dir. Hakan Ateş; DenizBank iştirakleri olan Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Intertech A.Ş. ve DenizBank AG'de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de sürdürmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.