TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir nerelidir?

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir?  İş Bankası Yönetim Kurulu üyeleri. Hakan Aran kaç yaşında? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 10:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir nerelidir?

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü olarak çalışmalarını sürdüren Hakan Aran, ekonomiye dair zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündem oluyor. Bu durum da İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir nerelidir sorusunun sorulmasına neden oluyor. Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası Yönetim Kurulu kaç kişi ve İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı kim sorularının cevaplarını, haberimizin devamında sizin için derledik.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kimdir nerelidir?

Hakan Aran, 1968 yılında Hatay’ın Antakya isimli ilçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini hem Ankara’nın hem de ülkemizin en seçkin eğitim kurumlarından biri olan Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) aldı. Hakan Aran burada Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini yine Ankara’da bulunan Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı. Burada İşletme alanında yüksek lisans programını bitirdi. Hakan Aran, doktorasını yapmak için İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne başladı. Bankacılık üzerine başladığı doktorasına günümüzde de devam eden Hakan Aran, 1990 yılında İş Bankası’nda çalışmaya başladı. İş Bankası’na ilk başladığında yazılım uzmanı olarak çalışan Hakan Aran, 2005 senesinde bankanın yazılım geliştirme bölümüne müdür olarak atandı. 2008 yılında genel müdür yardımcılığına yükselen Hakan Aran; operasyonlardan, dijital bankacılıktan ve teknolojiden sorumlu kişi oldu. İş Banka’sının önemli dönüşüm programlarında da görev alan Haran Aran, 1 Nisan 2021 tarihinde Türkiye İş Bankası 17. Genel Müdürü olarak atandı. Hakan Aran’ın üstlendiği diğer görevler ise şu şekildedir: Kredi Komitesi, İnsan Kaynakları Komitesi ve Bilgi Sistemleri Strateji Komitesi Başkanlığı ile Risk Komitesi ve Operasyonel Risk Komitesi Üyeliği.

Hakan Aran kaç yaşında?

1968 yılında dünyaya gelen Hakan Aran, 55 yaşındadır.

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı kim?

1 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısı sonunda İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali seçildi. Bali, o tarihten bugüne İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürüyor.

İş Bankası Yönetim Kurulu kaç kişi?

İş Bankası Yönetim Kurulu’nda 11 kişi yer alıyor. Bu kişiler ve görevleri şu şekildedir:

Adnan Bali – Yönetim Kurulu Başkanı

Güzide Meltem Kökden – Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Hakan Aran – Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür

Fazlı Bulut – Yönetim Kurulu Üyesi

Durmuş Öztek – Yönetim Kurulu Üyesi

Recep Hakan Özyıldız – Yönetim Kurulu Üyesi

Mustafa Rıdvan Selçuk – Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Gökhan Sungur – Yönetim Kurulu Üyesi

Sadrettin Yurtsever – Yönetim Kurulu Üyesi

Şebnem Aydın – Yönetim Kurulu Üyesi

Gökhan Şen – Yönetim Kurulu Üyesi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.