TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burçlara göre kahve tercihleri

Burçların birbirinden farklı karakteristik özellikleri kahve tercihlerine de yansıyor. İşte sizler için derlediğimiz ilginç bilgiler...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 13:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Burçlara göre kahve tercihleri

Burçların birbirinden farklı karakteristik özellikleri kahve tercihlerine de yansıyor. Örneğin ateş ve toprak grubu burçları olan Koç, Aslan, Yay, Boğa, Başak ve Oğlak’lar daha çok Türk Kahvesi, uzun süre demlemenmiş kahveler ve filtre kahve gibi sütsüz ve sert tatları tercih ederken, Su ve Hava grubu burçları bunun tam tersi olan sütlü ve şuruplu kahveleri tercih ediyor. Astrologlar bu durumu burç gruplarının düşünce ve yaşayış tarzlarına bağlıyor. 

ATEŞ GRUBU BURÇLARININ KAHVE TERCİHLERİ

Fevri ve eğlenceli halleriyle bilinen ateş grubu burçları Koç, Aslan ve Yay, davranış biçimlerine de uygun olarak yumuşak içimli kahveleri pek sevmiyor. Bu sebeple Koç, Aslan ve Yay burçlarının birçoğu sade ve kafein oranı fazla kahveleri içiyor. Üstelik ateş grubu burçları da kendi içlerinde bir ayrım yaşamakta. Ateş burçlarının en öz güvenli olanı hatta halk arasında egoisti olarak bilinen Aslan burçları sabah saatlerinde bir yudumda etkisi hissettiren demleme kahveleri sevdiklerini belirtiyor. Öte yandan eğlenceli ve hoş sohbet olmalarıyla tanınan Yay burçlarının büyük bir kısmı Türk kahvesi içtiklerini dile getiriyor. Son olarak ise en belirgin özellikleri inatçılıkları olan Koç burçları çoğunlukla filtre kahve ve Espresso tercih ettiklerini söylüyorlar.

TOPRAK GRUBU BURÇLARININ KAHVE TERCİHLERİ

Kahve tercihi konusunda Ateş gruplarına son derece yakın olan Toprak grubu burçları Boğa, Başak ve Oğlak, su ile hazırlanan ve içine bir damla dahi süt koyulsa yeni bir kahve türü diye piyasaya sürülen Espresso’yu orijinal halde içmeye bayılıyor. Ayrıca bu burç grubunun en titiz ve en kuralcısı olan Başak burçları kesinlikle aromalı ve şekerli kahve de tüketmediklerini belirtiyor.

SU GRUBU BURÇLARININ KAHVE TERCİHLERİ

Burç gruplarının içinde en duygusal olanları kapsayan Su grubu burçları; Yengeç, Akrep ve Balık’lar her konuda olduğu gibi kahve zevki konusunda da diğer burçlardan farklılık gösteriyor. Ateş ve Toprak burçlarının tam tersine aromalı, şekerli, sütlü ve kafein oranı kısmen daha az olan kahveleri beğenen Su grubu, her ne kadar uykulu ya da yorgun olursa olsun tatlı kahvelerden vazgeçemiyor.

HAVA GRUBU BURÇLARININ KAHVE TERCİHLERİ

Hava grubu burçlarından İkizler, Terazi ve Kova da Su grubuyla benzerlik göstererek kahvelerini süt, aroma ve şuruplarla yumuşatmadan içemiyor. Fakat bu burçlara sahip insanların bir kısmı istisna yaparak Türk kahvesi ve şekersiz kahveler içiyor. Ayrıca Hava grubunun içinde yer alan Terazi burçları söz konusu kahve olduğunda diğer burçlara göre daha farklı tatlara açık oluyor.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Yanık cheesecake olarak bilinen San Sebastian Cheesecake nasıl yapılır?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.